Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. november 26., szerda

Olvasónk története a Sámsonkerti szódás üvegekkel...

"Hunati" rendszeres olvasónk egy érdekes és humoros írást valamint az ehhez kapcsolódó videót küldött magazinunknak. Köszönjük...
Íme:
"...az asszony hétvégén egy "remek" paprikás csirkét főzött abból a mélyhűtött csirke farhátból  amit az önkormányzati választások előtt- egyes pártok nevében- a kortesek osztogattak.
Örök "hála" nekik, mert ebből is látszik hogy "Magyarország jobban teljesít" !
A vasárnapi ebéd után gondoltam jó lenne egy fröccsöt inni abból a "kannás" borból ami még az "áprilisi kampányból" maradt, de nem volt itthon szódavíz. 
Megkértem hát a fiamat, hogy ugyan kocogjon már át a szomszédban lévő kisboltba , amely a mi utcánkban vasárnap is nyitva van, hogy hozzon két üveg szódavizet.
Na itt kezdődött a probléma...ugyanis egyik szóda sem volt hajlandó kijönni az üvegből, amit a mellékelt videó is bizonyít !


Fogtam hát őket és magam vittem vissza az üvegeket a boltba, ahol meglepődve hallgattam a boltos Juliska nénit, aki mondta, hogy a "nemzeti szódagyár" már tud a rasszista, antiszemita, náci szódákról akik nem hajlandók tudomásul venni, hogy a szénsav mennyiségét "alakították" az üvegekben "kétharmad" arányban ! 
Pontosan úgy mint kormányunk a választásokon a kétharmados többséget ! 
Pedig a szódavizeknek is mint mindenki másnak, tudomásul kell venni, hogy a 43% az  kétharmad ! 
De aggodalomra semmi ok, mert már készül rá a törvény,  hogy 43% az bizony mostantól kétharmad és ha a szódák ezt "tagadják" akkor bizony a "tagadásért" akár három év börtönt is kiszabhat rájuk a bíróság !
Így aztán a vasárnapi ebéd után kénytelen voltam "tisztán" meginni a "kannás" boromat, aminek hatására ez az írás született..."
Megosztotta;Posta S.

3 megjegyzés:

 1. Kifogyott a bubi, mint Fideszből a becsület, mindkettő csak cserével pótolható, vagyis ki kell dobni!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Helyes meglátás, a rossz mehet a süllyesztőbe ha nem működik nincs értelme ilyet létrehozni sem.

   Törlés
 2. Tényleg "fantasztikusak" a Fidesz teljesítményei. Az ország tényleg egyre jobban teljesít. Egyre több a hajléktalan, a lakosság 1/3-a mélyszegénységben él, a középosztály tagjainak jelentős része lecsúszott az alsó részbe, a nyugdíjemelés egyre kevesebb (hivatkozva a rezsicsökkentésre, ami kevesebb, mint a néhai nyugdíjemelés) , a bűnözés sosem látott mértéket öltött, nemzetközi megítélésünk a béka s...e alatt, diktatúra van, lenyúlták a dohányipart, meg akarják szabni, hogy hét végén lehessen bevásárolni-ha ugyan van még miből-,vagy otthon üljünk, egekig ér a korrupció, Orbánt nem lehet meginterjúvolni, és sorra esnek ki a csontvázak a szekrényből. A kétharmados többség meg csupán szemfényvesztés, nem mindegy ugyanis, hogy a szavazóképes emberek 2/3-a kormánypárti, vagy csupán a tényleges szavazók kétharmada. Sajnos ebben mi vagyunk a hibásak! Úgy hogy tetszik vagy sem, sosem volt még ilyen aktuális az alábbi Illés dal.
  (http://www.youtube.com/watch?v=flw76vMgCpU)

  VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.