Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 8., hétfő

Ami a közmédiából kimaradt !

 Olaszliszka Debrecenben ?
Ágoston Tibor közölte, a napokban eljutott hozzá egy információ, amely szerint a Derék utcán, a szervizúton egy hölgy elsodort autójával egy hét év körüli, cigány származású fiút, akinek kisebb sérülései keletkeztek, ám a gyermek 8-10 fős családja az utcára vonult, és súlyosan bántalmazták a hölgyet,valamint a vele lévő idős édesanyját is !
A képviselő hozzátette: “információm szerint azért nem történt komolyabb baja a hölgyeknek, mert a rendőrség éppen a közelben tartózkodott, majd nagy erőkkel vonultak a helyszínre”.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok szerint december 2-án, 16 óra 40 perc körül a Derék utcán, a belső szervizúton közlekedett egy személygépkocsi a Kishegyesi út felől a Vincellér utca irányába. 
A Derék utca 14. szám előtt egy kisfiút a személygépkocsi elsodort. A gyermek könnyű sérülést szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.Az intézkedő rendőrök a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a baleset részeseit is meghallgatták, melynek során rendőri intézkedésre okot adó körülmény, információ nem merült fel.(?) A körülményeket a rendőrség vizsgálja – áll a közleményben.

A teljes, részletes írás és a balesetben szereplő hölgy levele amelyet a  képviselőnek írt ezen a linken olvasható !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.