Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 4., csütörtök

Biztonságosabbá vált a Firefox

A Mozilla kritikus biztonsági javításokat adott ki a Firefox webböngészőhöz. Érdemes odafigyelni arra, hogy a legújabb verzió legyen a számítógépen !

Mint ahogy ahogy  már  korábban sejteni lehetett, a Mozilla a Firefox 34-es verziójának kiadásával veszélyes biztonsági réseket foltozott be. Összesen nyolc sérülékenység megszüntetésére került sor, amelyek közül három kritikus veszélyességi besorolást kapott. 
Ezek a sebezhetőségek azért jelentenek nagy kockázatot, mert teljesen szokványos netes böngészés során, különösebb felhasználói közreműködés nélkül is jogosulatlan kódfuttatást segíthetnek elő. Ehhez a támadóknak mindössze azt kell elérniük, hogy a felhasználó meglátogasson egy speciálisan szerkesztett vagy manipulált weblapot, és máris tetszőleges kódokkal élhetnek vissza. 

A rendellenességet a fejlesztők egész egyszerűen úgy orvosolták, hogy a Mozilla szoftverek esetében alapértelmezésként letiltották egyes események logolását, írja a biztonságportál.hu
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.