Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 15., hétfő

„Hééé, nincs neked semmi bajod. Álljál felfele!”

December 8-án Debrecenben történt egy meglehetősen durva közlekedési baleset. Áldozata jó 15 métert repült, miután elgázolta egy kisteherautó a zebrán. 
Ehhez képest a helyi illetőségű hírportál majdhogynem "kis színes hírként" tudósított az eseményről, bagatellizálva a körülményeket.

 "Megúszta komoly sérülés nélkül a gyalogos " képaláírással kommentálva az eseményt. Igaz, hogy az elgázolt gyalogosnak a bal karja és bal lába zúzódott, szintén zúzódás keletkezett a farokcsontján és a bordáján, valamint agyrázkódást és gyomorvérzést állapítottak meg nála. Úgy látszik a sérülés komolysága attól függ, hogy ki-kik okozzák azokat...

Egy szemtanú azonban beszámolt a történtekről a Jobbik debreceni önkormányzati képviselőjének, Herpergel Róbertnek.
"A gázolás a zebrán történt, ahol is a lelépő gyalogost a 45-ös busz elengedte, a balról érkező fehér furgon viszont nem. 
Az ütközés erejétől több mint 15 métert repült a gyalogos. A furgon fékezett, és kiszállt belőle két cigány származású férfi és egy – a viselkedése alapján valószínűsíthetően részeg – cigány származású nő, aki elkezdte szítani a feszültséget. Láthatóan nem érdekelte, hogy épp az előbb ütöttek el egy gyalogost a zebrán..." az írás folytatás itt olvasható !
 Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.