Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 31., szerda

Hidd el, hogy sokkal jobban jársz így !

De ha nem hiszed bennünket az sem érdekel, ezentúl így lesz és kész! Ha nem tetszik, el lehet menni! Ugye ismerős ez a szöveg? Mintha már mondta volna ezt valaki?

Ez jutott eszembe az alábbi hír kapcsán.
(Mert ugye nálunk már minden "Nemzeti" csak sajnos akik a törvényeket alkotják, azok nem nemzetiek !-a szerk.)
És a hír :Térképeket tettek közzé a megyei matricákkal használható útszakaszokról - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NUSZ) kedden az MTI-vel, miután megjelentek a Magyar Közlönyben az útdíjfizetési rendszer átalakításáról szóló rendeletek.
A közlemény szerint jelentősen csökkennek az autósok úthasználati költségei 2015-től a megyei matricák bevezetésével. 
A matricák megyei területi érvényességéről szolgálnak hasznos információkkal a 2014. december 30-án közzétett térképek. A tárca hangsúlyozza: gyökeres újítást jelent a hazai gyorsforgalmi úthasználatban az autósok költségeit jelentősen csökkentő megyei matrica 2015. január elsejétől történő bevezetése. 
Az új rendszerben segítenek eligazodni a megyei térképek, ezeknek köszönhetően az autósok felmérhetik, mely úthálózati szakaszokon jogosultak egy adott megyei matricát használni. A térképek elérhetők, letölthetők különböző weboldalakon.
A teljes közlemény ezen a linken olvasható!
Így mire az újév első napján, az átmulatott szilveszteri éjszaka után felébredsz, rádöbbensz arra, hogy "sokkal jobban" jártál ! Ennek tudatában kíván neked Boldog Újévet a Nemzeti Kormányunk !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.