Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 29., hétfő

Hihetetlen, de úgy tűnik a hír igaz !

Svédország megint utcahosszal előzte a "tolerancia" terén a magát haladónak gondoló nyugati országokat. Az egyik iskolájukban már be is tiltották a svéd zászlót! 

Az indok nagyon egyszerű volt: a zászló megsérthet bizonyos etnikai csoportokat. Magyarán a derék svédek el akarták kerülni, hogy az iskolába járó kis Musztafa megrémüljön a svéd zászló láttán egy svédországi iskolában.
Amit a svéd iskolaigazgató tett, az rendkívül "dicséretes és előremutató". Remélhetőleg hamarosan eljön az az idő, amikor minden nemzet zászlaját betiltják. 
A XXI. században elfogadhatatlan, hogy embercsoportokat különböző színes vászondarabokkal akarjanak megkülönböztetni egymástól.
Itt azonban nem szabad megállni, második lépésként be kellene tiltani az országokat megkülönböztető elnevezéseket is. Nevezhetnének minden országot mondjuk simán csak országnak vagy területnek. Nem érdemes megkockáztatni, hogy valaki megijedjen a svéd vagy a magyar szó hallatán.
Végezetül pedig be kellene tiltani az országok saját nyelveit is. Mekkora kirekesztés már, hogy valaki teszem, azt Svédországba utazik, és nem tud szót érteni a helyiekkel, mert azok teljesen elfogadhatatlan módon svédül merészelnek beszélni saját hazájukban. Mit képzelnek ezek?
(A faji különbségeket pedig úgy lehetne a leghatékonyabban áthidalni, ha minden embert befestenének -mondjuk kékre. Így mindenki ugyanolyan lenne, az antiszemitizmus és a  rasszizmus okafogyottá válna. 
Azt mondod tisztelt olvasó, hülyeségeket mondok? Biztos vagy Te ebben? 
Talán ha kritikusan körbenézel "kishazánkban" , rádöbbensz, hogy amit mondok az már talán nem is utópia !-a szerk.  )
Forrás link
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.