Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 2., kedd

Itt az új "Matolcsi bankó" !

December elsejétől a készpénzforgalomban is megjelenik az új tízezer forintos bankjegy, széles körű elterjedése azonban csak 2015 folyamán várható - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
Az új bankjegyek mellett a jelenlegi tízezresek is forgalomban maradnak, bevonásukról a jegybank később hoz döntést.


Miért is van szükség a régi lecserélésére? Sok emberben felmerül a kérdés,  talán csak nem azért, hogy Matolcsy György Huba aláírása lehessen rajta?
Természetesen az indok az, hogy a régi tízezer forintos bankót hamisították leginkább.  De vajon hány milliárdba kerül ez nekünk adófizetőknek az új bankók nyomtatása? Erről nincs hír !

Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Gyurcsányék idejében is lecseréltek papírpénzt! Akkor senkit nem zavart, hogy vajon hány milliárdba került ez nekünk, adófizetőknek, az új bankók nyomtatása??? Sőt, kivonták az 1, és 2 forintosakat! Ez talán nem azt jelentette, hogy magasabb lett az infláció? Ja, hát úgy tűnik, ez senkit nem zavart, mert akkor gyurcsányék voltak hatalmon! Csak szemlélet kérdése az egész.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.