Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 13., szombat

Miért jó képviselőnek lenni ?

A címben szereplő kérdést azt hiszem érdemes lenne feltenni, minden "bennünket képviselőknek" úgy a parlamenti, mint az önkormányzatinak ...

L.Simon László parlamenti képviselő viszont elmondta, hogy „Nincs azzal gond, ha vagyonosak a politikusok, mert így arra tudják fordítani az idejüket, hogy a közjót szolgálják." 
Bár arról nem esett szó, hogy ez a "vagyonosodás" mikor is kezdődött. A Blikk viszont utána járt és kiderítette hogyan is történt a dolog.

"Négy év alatt 63 millió forintot kapott az L. Simon László többségi tulajdonában álló Kft., főként a cég által megművelt cégekre.
Meglódult 2010 után L. Simon László cégének állami támogatása: Simon és Simon Kft egy évvel korábban még 2,8 millió forintot kapott - miután a képviselő fideszes színekben bekerült a parlamentbe, a támogatás 6 millió forintra, 2011-ben 21 millió forintra nőtt, és később is jelentős maradt "- derítette ki a Blikk.
Ugye  így már érthető, miért is érdemes képviselőnek lenni ?
A cikket teljes terjedelmében a Blikk honlapján olvashatják el.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.