Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 18., csütörtök

"Nollum crimen sine lege"

Ahogy a címben szereplő latin mondás tartja "nincsen bűncselekmény törvény nélkül"  és ennek jegyében biztosan megkönnyebbülhet Kállay-Saunders András

Ugyanis a rendőrség gyanúja (?) szerint az énekes és társa tavaly májusban verekedett össze a Hajógyári-szigeten egy testvérpárral, az ökölcsatában pedig a két fiú sérült meg. 
A rendőrök súlyos testi sértés, és életveszélyt okozó testi sértés miatt javasoltak vádemelést, de az ügyészség szerint a rendelkezésre álló bizonyítékok egyelőre nem elegendőek. (?) A Bors értesüléseit a Fővárosi Főügyészség meg is erősítette.

 (A verekedésben megsérült testvérpár egyik tagja arc- és orrcsonttörést szenvedett, míg testvére agylebenysérüléssel napokig feküdt az intenzív osztályon. Ezért a súlyos testi sértés miatt indult nyomozás, de később életveszélyt okozó testi sértéssé minősítették át.-a szerk.) 

„Az ügyben a Fővárosi Főügyészség 2014. december 12. napján további nyomozási cselekmények elvégzésére utasította a nyomozó hatóságot” – közölte a Bors megkeresésére dr. Kovács Gergely Ákos szóvivőt helyettesítő ügyész.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.