Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 19., péntek

"Orbán Ráhel elárulta, miből él"...

 ...címmel az alábbi írást posztolták az origo hírportál oldalán tegnap este 21.02 perckor !

"Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük – írta Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya a Facebook-oldalán csütörtök este.
Orbán Ráhel mindezt az után közölte, hogy Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentette: pártja vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben, aki szerintük teljes éves fizetésénél is többet költ a lánya egyévi svájci taníttatására." 
Tizenkét óra alatt 476 kommentár érkezett az íráshoz. Az elkeseredett,  kilátástalanságban élő emberek hol finom hol durvább megjegyzéseit követően ma reggel 8.49-kor a portál letiltotta az írás kommentelhetőségét .  
(Gondolom az illetékes "elvtárs" ekkor olvasta el, és szólt a portálnak, hogy "ejnye 'gyerekek', mit képzeltek ti magatokról?"-a szerk.) Ennyit a szólás- és a szabad véleménynyilvánítás szabadságáról !
Frissítés !
Úgy látszik az origó írása egy kicsit felkavarta az 'állóvizet' amiről itt is olvashatunk kommentárokkal együtt !
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.