Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 15., hétfő

„Politikai kérdésekről” beszélgettek

A napi bulvárból szemezgetve újabb, olcsó szappanoperákba illő „fordulatra” lettünk figyelmesek az általában dekoltázsával, mint intelligenciájával (a kereskedelmi televízióknál a „tehetség” egyik formájának megjelenése) brillírozó „műsorvezető”, Demcsák Zsuzsa és exférje közötti csörte kapcsán.
Demcsák viharos válását egy egész ország ismerhette meg a bulvár oldalain (már ha kíváncsi volt rá valaki).

Állítólag exférje ütötte-verte és terrorban tartotta, még  könyvet is írt "viszontagságos" magánéletéről, nem éppen hízelgően szólva a férfiról. Az exférj fel is háborodott és nem is maradt csendben a bíróságon. A Bors szerint most éppen azt állítja, hogy feleséges egy ismert politikussal csalta.

„Hat évvel ezelőtt Romániá­ból tartottam haza, de hiába hívtam Zsuzsát, nem értem el. Amikor hazaértem, annak az autónak a nyomkövetője, amit akkoriban ő használt, azt mutatta, hogy a János-hegyen van. 
Nem értettem, mi történhetett, és mivel hiába hívtam, így gyorsan odasiettem. Legnagyobb meglepetésemre a feleségem a sípályák tetejénél, este kilenc órakor, sötétedés után egy ismert SZDSZ-es politikus társaságában feküdt a jobb első ülésen, nem egy hivatalos megbeszélésre jellemző helyzetben. Itt kezdődött a kapcsolatunk tényleges megromlása" – mondta a férj a Borsnak.

A nyílt tárgyaláson készült jegyzőkönyv szerint Demcsák erre úgy reagált: „Az autó két ülésén ruhában beszélgettünk egy másik helyszínen .....-el politikai kérdésekről.” Vajon milyen „politikai kérdésekről” eshetett szó? Demcsákot egyébként már más politikusokkal is szóba hozták. 
(Pletykák terjednek arról, hogy pártállástól függetlenül is kedvelte a politikusok társaságát és  egy "másik párt" magas beosztásban lévő kormányzati politikusával is jó viszonyt ápolt.)
sakema

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.