Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 1., hétfő

Szörényi nem vállalja...

...hogy a kormánynak üzent az RTL  X-faktor szombati  adásának díszvendégeként !
"Nem most kívántunk rendszert váltani ezzel a dallal – szögezte le a Blikknek Szörényi Levente. Az Illés-legenda nem érti, miért kellene mindenáron állásfoglalásnak tekinteni, ha elénekelnek egy Illés-dalt, még ha az éppen a Miért hagytuk, hogy így legyen című is." 


„Fenntartom az elmúlt években tett nyilatkozataimat és fenntartom a véleményemet. Elmondtam az elmúlt két évben többször is, hogy a nagypolitikában én drukkolok a jelenleginek. Azt szeretném, ha megoldanák a problémát" – mondta.

A jelenlegi regnáló kormánynak viszont nem drukkol Bródy János, aki csak annyit mondott, hogy örült, hogy ezt a dalt adták elő. A szombati műsorban sokan áthallásosnak értelmezték a fellépő Illés számát. 
A műsor után Bródy a Facebookon is közzétette a dal pár sorát, magyarázat nélkül, amely ugyancsak a sorok közti üzenet verzióját erősíti:
"El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így
El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít
El ne hidd, hogy megváltoztunk vezényszóra
El ne hidd, hogy nyílik még a sárga rózsa ..."
(Ezt az "áthallást" aztán mindenki értelmezze úgy ahogy jónak látja...-a szerk.)
Forrás;hir24.hu
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.