Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 11., csütörtök

Választások előtt; osztogatás utána fosztogatás?


"Az arányos közteherviselés érdekében (?) az M0-s egyes szakaszai és a teljes M31 kivételével megszűnik az idei év végéig még ingyenesen igénybe vehető szakaszok díjmentessége" - közölte a tárca.
Az NFM közleménye szerint a januártól egy-egy megye díjköteles útjait újfajta, éves e-matricákkal is használhatják az autósok, amelyek ötezer forintba kerülnek majd.
"A személygépkocsik a korábbi jogosultsági kategóriák szerint is változatlan áron vehetik igénybe a fizetős gyorsforgalmi szakaszokat. A fejlesztési tárca a vasúti és autóbuszos helyközi közösségi közlekedés tarifáiban sem tervez emelést" - tudatta a minisztérium.

Budaörs polgármestere máris nyilatkozik: „Teljesen nyilvánvaló, hogy mindenféle egyeztetés és hatástanulmányok nélküli, kétségbeesett ötletelés folyik ismét, hogy pénzhez jusson a költségvetés” – fogalmazott közleményében Wittinghoff Tamás.
 link
(Sok kicsi sokra megy. Lehet sorolni az adókat, ami csak egyet nézve közülük nem sok. PL: internetadó,-közben visszavonva- tranzakciós adó, betéti kamatok (már akinek vannak) utáni különböző adók, ja és a 27% ÁFA -ról, benzin jövedéki adójáról még nem is volt szó. 
Aztán jönnek majd az Önkormányzati helyi adók, mert az Önkormányzatnak is fent kell tartania magát és ki kell fizetni az saját polgármesterének (link) és képviselőink több százezres, vagy még talán milliós havi juttatását is. 
De azért az igaz, hogy az M0-son - ami eddig azért volt jó mert gyorsan keresztül lehetett menni Budapesten, ezáltal csökkentve a gyűrűn belüli forgalmat, - most majd kevesebben fognak menni ami által a nem fizetős utak forgalma jóval nőni fog.-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.