Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. január 19., vasárnap

Álom...álom, édes álom...álmodjál.

Szélessávú netet kaphat az összes magyar háztartás ? 

Lázár János szerint 2018-ra nem ártana megvalósítani az ötletet. (Igen,most lesznek a választások-a szerk.)

A városokban tipikusan már évek óta nem jelent problémát megfizethető szélessávú internettel rendelkezni, azonban a kisebb településeken jobb esetben is csak drága és lassú megoldást köttethetnek be a lakosok !


Az MTI beszámolója alapján a Miniszterelnökséget vezető államtitkár szerint 2018-ra minden magyar háztartásból elérhetőnek kellene lennie egy tisztességes kapcsolatnak, ennek megvalósítása a kormány egyik kiemelt projektje lesz az elkövetkező négy évben. (Melyik kormánynak ?-a szerk.)

„A világháló használatához szükséges eszközök egyre olcsóbbak lesznek, és az ehhez nélkülözhetetlen ismeretek is alapkészségé válnak. Egyre többen vannak, akik otthonról intézik ügyeiket, fizetik be a gáz- vagy villanyszámlát, ráadásul ezzel megtakarítást is tudnak elérni. [..] A kistelepülések számára kulcskérdés a gyors internetelérés kiépítése, amellyel közelebb lehet hozni a világot az itt élőkhöz.
Az internet segítheti a munkavégzést, egyszerűbbé teszi a köz- vagy akár az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést” – taglalta pénteken Lázár János az ötszáz főt számláló Csanádalberti községházában rendezett lakossági fórumon.
forráshír itt 
Szerk;Posta S.