Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 4., kedd

A Magyar virtus...

...csak sportszerűen! 
Nyilvánosan verekedne meg Kállay-Saunders Andrással a 27 éves debreceni ketrecharcos !

A sportoló barátai kötekedőként ismerik a Megasztárral ismertté vált énekest, akit legális keretek között akar "móresre" tanítani Taskó Rodrigó. Az énekest azzal gyanúsítják, hogy egy verekedés során életveszélyesen megsebesített egy fiatalembert.

Rodrigó állítja, a budapesti éjszakában Kállay-Saunders már három barátjába kötött bele. – Hasonló a korunk, a magasságunk, a súlyunk, szeretném összemérni a tudásomat Andráséval. 
"Nem titok, sokadjára feszíti túl a húrt bennem, így legális keretek között, az ő általa választott küzdősport szabályrendszerének megfelelően, férfias harcra hívom ki.  

Havonta megfordulok Pesten, vagy a sport miatt, vagy azért, hogy a barátaimmal szórakozni menjek. Saunders és társasága már három barátomba is belekötött az éjszakában. (Gondolható,hogy a kötekedése az "eltérő kultúrának" tudható be,így várható,hogy a kihívást figyelmen kívül fogja hagyni,mert itt már nem falkában kell agyonvernie valakit !-a szerk.) Egyszer kis híján tettlegességig fajult a dolog. Ha ilyen kemény legény, most megmutathat­ja!" – szögezte le – nyilatkoztában a Borsnak Taskó.
 Szerk;Posta S.

Miért is nem meglepő ez az intézkedés ?

Orbán lefújta a Szabadság téri emlékmű avatását !
A választásokig biztosan nem állítják fel a német megszállás emlékművét a budapesti Szabadság téren- írja a Népszabadság.
A kormány 2013 utolsó napján döntött a szoborállításról, amit nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak minősített, kiemelve a normál hatósági engedélyezési körből. A határozat szerint az emlékművet 2014. március 19-én, a német megszállás 70. évfordulóján állították volna fel. A lap információi szerint ezt az időpontot halasztják a kormányhatározat megváltoztatásával. A Népszabadság szerint Orbán Viktor maga döntött arról, hogy a választások előtt nem állítják fel a szobrot, részben mert várhatóan mégsem készülne el a mű az évfordulóra, másrészt pedig a széles körű tiltakozás, de különösen a Mazsihisz bojkott-fenyegetése késztette a halasztásra.

"Ahogy beszámoltunk róla korábban, a Mazsihisz vasárnapig adott haladékot a kormánynak,(???) hogy három témában is olyan javaslatokat adjon, melyeket követően továbbra is tudnak együtt dolgozni! "-olvasható a atv.hu honlapján.
Szerk;Posta S.

Te szereted ezt az " italt "?

Mire jó a foszfor és citromsav tartalmú "üdítőital" ?

Barta P.