Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 10., hétfő

Mutyi fent...mutyi lent,mutyi mindenütt !

Micsoda érdekesség,vagyis nem meglepő, hogy alsó szinten is megy a mutyi...
Áll a bál a ma Szocsiban bemutatkozó magyar női gyorskorcsolya-váltó háza táján. A tatabányai Keszler Andreát is a tagok között tudó csapatból kikerült a kvalifikációs versenyeken még szereplő Kónya Zsófia, hogy a helyét a szakágvezető lánya, Darázs Rózsa vegye át


Darázs István csapatvezető lánya, Rózsa (balra)

 A Blikk információi szerint a történet novemberre nyúlik vissza. Az első ötkarikás válogató nem sikerült a mieinknek, kizárták őket az ellenfél szabálytalan akadályozása miatt, s az elkeseredett Darázs Rózsa bejelentette visszavonulását. 
Csakhogy nem sokkal később Heidum Bernadett, Keszler Andrea, Lajtos Szandra és Kónya Zsófia nélküle is megszerezte a kvótát, Darázs pedig meggondolta magát, s újra csatasorba állt. A lányok viszonya azóta fagyossá vált, jóformán nem is köszönnek egymásnak, az olimpiai eskütételnél nem is egymás mellett álltak.
A történethez az is hozzátartozik, hogy Kónya Zsófia nem teljesen egészségesen érkezett meg Szocsiba. Darázs István szakágvezető – Darázs Rózsa apja – még pénteken azt mondta, hogy “mindenki megfelelően dolgozik, az idei Európa-bajnokságon 1500 méteren és a váltóval bronzérmes Kónya Zsófia is már 90 százalékos állapotban van a betegségét követően.” Azt is nyilatkozta, hogy ő és két kollégája dönti majd el, ki indul a versenyen. Végül Darázs Rózsa mellett döntöttek

Nemcsak a továbbjutás a tét, hanem az is, hogy a váltó szereplői, akik számára legrosszabb esetben a nyolcadik helyezés garantált, legalább 1,6 millió forintos állami jutalomban részesülnek – azaz, aki jégre lép, eredménytől függetlenül nyer.. 
(Kell ennek a Darázs kislánynak is a mani,ha már trafik nem jutott neki!-a szerk.)
Szerk;Posta S.

A láthatatlan internet !

Egy érdekes riport volt látható vasárnap este a TV-2 Napló műsorában. 
Aki egy kicsit is járatos az internet világában annak nem sok újdonságot mond ez a műsorrészlet,de ugye a többség -sajnos- csak a Facebok "zárt csoport"-ig jut el és azt gondolja,hogy ott teljesen rejtve,abszolút anonimitásban van a "kíváncsiskodók" elől. 
Az ilyen és hozzájuk hasonló gondolkodású olvasóinknak ajánlom  Napló videóját!

Szerk;Posta S.

Közvélemény-kutatás !

Ezen az oldalon Ön is véleményt nyilváníthat,csak kattintson IDE !

A szavazás jelenlegi állása,amely eléggé meglepő !

"Celebek" (?) egymás között.

Gáspár Győzőt csak a felfüggesztett börtönbüntetése tartotta vissza attól, hogy kezet emeljen az Éjjel-nappal Budapest Lalijára, aki tisztességtelen ajánlatot tett a showman lányának, Evelinnek – írja a Blikk


 „Ott beszélgettünk egymással a gálán, amikor Lali odajött. Szóba elegyedtünk, bár én előre figyelmeztettem, hogy nem tetszik a nagyképű stílusa... Poénkodott, lökte a süket szövegét, majd a következő pillanatban, előrántott egy ötezrest a zsebéből, kicsapta az asztalra, és megkérdezte, hogy ennyi pénzért hajlandó vagyok-e elmenni vele” – mondta Evelin.  
(Na de ennyire felértékelni ezt a "hölgyeményt... és még egy kérdés; mitől sztár Gáspár Evelin és mit keresett a Story-gálán?-a szerk.")
 „Csak a felfüggesztett börtönbüntetésem tartott vissza attól, hogy nekimenjek... Viszont kikérem magamnak, hogy ilyen stílust engedjen meg magának a lányommal szemben” – mondta Győzike. 
A lap Lalit is szerette volna megkérdezni, de csak a sorozat sajtófőnöke, Világi Péter nyilatkozott. „...Lali minden őrültségre képes, és minden lányt megpróbál meghódítani. És azt is tudják, hogy szándékosan soha senkit nem bántana meg” – mondta.
Barta P.