Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 12., szerda

Postaládánkból...

 
Olvasói levél.
" T.Szerkesztők. 
Érdeklődéssel szoktam olvasgatni az oldalukon megjelenő írásokat és sok mindenben egyet is értek velük,de azért vannak kivételek amikre itt most nem térnék ki. 
Úgy általában el szoktam gondolkodni a dolgokon,mivel a koromnál fogva úgy érzem elegendő élettapasztalat áll mögöttem ahhoz,hogy megfelelő konzekvenciát tudjak levonni a ma történéseiből.
Ez a világ -amiben ma élünk- nagyon beteg és beteg testet könnyebben elfertőzik a paraziták,a férgek szaporodnak,híznak,jól érzik magukat.Sajnos legyengült a Kék Bolygónk immunrendszere,ami nyomon követhető országunkban  és szűkebb környezetünkben is.
És erről bizony mi magunk tehetünk,mert az elmúlt huszonöt év alatt hagytuk,hogy így elfajuljanak a dolgok.
Lehet nagyon pesszimistán hangzik amit most mondok, de szerintem ennek az országnak már vége, tartok tőle,hogy nem lesz itt semmiféle változás. Különben is nézzük meg a fiatalokat,  képesek lennének bármilyen ország védelemre vagy bármi másra azon kívül, hogy éppen milyen drogot vagy piát fogyasszanak és melyik szórakozó helyen és milyen ruhát illetve telefont vegyenek fel és meg? 
(Amíg a "Való Világ" Gyúrós Józsija az etalon,akinek ellopták a mackóját,hát addig itt változás nem lesz.)


Esélytelen a változás, mert az emberek nem tanulnak vagy nem is akarnak tanulni a hibákból. Nem értik meg, hogy "ez engem már átvágott" alap, hogy nem fog érdekelni, de nem, többször is egymás után ugyanazt akarják választani. 
Elnézést kérek,ha néhol talán nagyon keményen fogalmaztam,de ha úgy gondolják moderálják azokat.  
G. István...  "
Szerk;Posta S.

Konditermek,apartmanok 112 millióból...

....hogy kényelmesebb legyen a "menekülteknek" a debreceni táborban !


Ismét a debreceni menekülttábor ügyében tartott sajtótájékoztatót a Jobbik a párt Hajdú-Bihar megyei irodájában. Ezúttal Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő és Ágoston Tibor képviselőjelölt számolt be a befogadó állomással kapcsolatos legújabb fejleményekről.
Kulcsár Gergely elmondta: új férőhelyekkel, fürdőszobákkal, apartmanokkal bővül a Sámsoni úti menekülttábor. Az egyik épületben a közösségi tereket alakítják át kényelmes apartmanokká. Az alagsort is átépítik, és közösségi funkciók (mosókonyhák, imaszobák), valamint irodák és raktárak befogadására teszik alkalmassá. Továbbá a lakók komfortérzetét szolgálják majd a teakonyhák, konditermek, a rekreációs és sporttermek. Mindezen munkálatok 112 millió forintba kerülnek.
A jobbikos honatya emlékeztetett: tavaly kilencszeresére nőtt a 2012-es évhez képest a bevándorlási hivatalhoz benyújtott menedékjogi kérelmek száma. A szervezet fennállása óta még soha nem regisztráltak ilyen magas számot, csak júniusban kétszer annyian kérelmeztek menekült státuszt, mint 2012-ben egész évben. Ez tavaly egymilliárd forint többletterhet jelentett az adófizető állampolgároknak.

Kulcsár Gergely megjegyezte: amíg a "menekültek" komfortérzetének fokozására százmilliós nagyságrendben költ az állam, addig a devizahitelesek megmentésére a mai napig sem körvonalazódik megnyugtató megoldás. 
A képviselő rámutatott: a Jobbik a befogadó állomás környékén lakó emberek többségének véleményét képviseli, és ezeket a polgárokat is felháborítja, hogy több mint 100 millió forintból teszik komfortosabbá a tábort, miközben a tábor lakói hangoskodnak, garázdálkodnak, bűnöznek.
Ágoston Tibor, a választókerület jobbikos képviselőjelöltje kijelentette: "A Jobbik továbbra is a tábor elköltöztetését tartja helyesnek, de addig is azt várjuk a belügyminisztertől, hogy nyilvánítsák zárt táborrá az egész befogadó állomást, azaz ne járhassanak ki a lakói" - fogalmazta meg a megoldást a képviselőjelölt, majd hozzátette: - "Mivel eddig ez a kérésünk süket fülekre talált, ezért aláírásgyűjtést kezdeményezünk a környéken lakók körében. Arra várjuk a választ a polgároktól, támogatják-e a Sámsoni úti befogadó állomás zárt táborrá nyilvánítását."