Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. február 25., kedd

Ez már nem a kommunizmus, ugye?

Nyílt levélben fordult Rogán Antalhoz Vona Gábor, miután a Fidesz frakcióvezetője kiborult a Jobbik képviselő-jelölti aláíróívét aláíró gyöngyösi polgármesterre. A radikálisok elnöke Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait.

"A múlt héten Gyöngyös polgármestere, Faragó László úr aláírta a képviselő-jelölti ajánlóívemet. Erre Ön, mint a Fidesz frakcióvezetője azt nyilatkozta: ez volt Faragó úr utolsó dobása, ilyet nem lehet tenni, és nem fogják támogatni őt legközelebb a választásokon.

Engedje meg, hogy röviden megvilágítsam a történteket, hiszen átgondolatlan mondatai minden kétséget kizárólag csak információhiányból fakadhatnak. Képtelen lennék elhinni, hogy egy olyan elkötelezett demokrata, amilyen ön, így gondolkodik. Szeretném önt hozzásegíteni, hogy tévedését belássa, és megkövesse a város polgármesterét... "
A teljes írás a képviselő Facebook-oldalán olvasható.
Barta P. 

Orrhangú kóristának...

...titulálta Rúzsa Magdit Király Viktor édesapja.

Nem Király Viktor képviseli hazánkat az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, s ezt az énekes rajongói és a családja is nehezen emésztik meg. Király Viktor édesapja az egyik közösségi oldalon hangot is adott nemtetszésének és csúnyán beszólt "A Dal" egyik zsűritagjának, Rúzsa Magdinak – írja a Bors
Képtelen volt leplezni csalódottságát és féken tartani indulatait, így a Face­boo­kon osztotta ki Rúzsa Magdit, amiért fiának korábban tíz, a döntőben azonban nulla pontot adott.

Szó szerint idézve;„Tetszik a »mű« vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista s***nyaló!” – írta az apuka egy Király Viktor-szimpatizáns bejegyzése alá.

A Bors telefonon többször megpróbálta szóra bírni Király Tamást, de ő nem kívánta indokolni véleményét. Így arra sem kaptunk választ, mire alapozza szavait, amelyekből több hozzászóló arra következtetett, hogy nem volt tiszta a döntés.
Különös módon az MTV sem akarta kommentálni a történteket, (?) pedig a Facebookon többen már az egész verseny tisztaságát megkérdőjelezték. „...így kéne lenni, de ha nincsen csalás! Én nem mondom, hogy volt, de lehet, hogy volt” – írta az egyik kommentelő arra a felvetésre, hogy Viktornak kellett volna nyernie. 
Szerk;Posta S.