Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. március 6., csütörtök

Új bűnügyi fogalom született...

...mégpedig a "kabátozás" ! (Mert ugye az "öregézés" fogalom már ismert bizonyos körökben!-a szerk.)

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben.A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. március 4-én 14 óra 30 perckor a Miskolc, Károly utcai nevelőintézetnél egy 16 éves fiút bántalmazás kilátásba helyezésével két másik fiú kabátja átadására szólított fel, melynek a sértett eleget tett - írja a Police.hu.  A hírnek a "Fiatalok 'kabátoztak' Miskolcon" címet adták.

Pár óra elteltével a forrónyomos szolgálat munkatársai elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható szintén fiatalkorú 17 éves alsózsolcai "fiúkat".
A Miskolci Rendőrkapitányság Élet-és Ifjúságvédelmi Alosztálya a két támadót gyanúsítottként hallgatta ki a rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban, majd a terhelteket bűnügyi őrizetbe vette, és előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásuk indítványozására.
 Szerk;Posta S.

Szombaton búcsúzik "Madár".

Szépen szeretne búcsúzni szurkolóitól Erdei Zsolt (39). A WBO (Bokszvilágszervezet) egykori félnehézsúlyú, valamint a WBC (Bokszvilágtanács) korábbi cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnoka sikeres németországi, majd nyúlfarknyi amerikai karriert követően szombaton, Kecskeméten zárhatja le pályafutását. A Ferobox Event gáláján a grúz Salva Dzsomardasvili (27) ellen lép szorítóba, a tét a WBO Európa-­bajnoki öve, illetve információink szerint körülbelül tízmillió forint. Ennyit kaphat ugyanis a Madár becenevű népszerű bunyós, azaz nem járna rosszabbul, mint ha az Egyesült Államokban bokszolna, korábbi promóterénél.

– Mindenképpen itthon szerettem volna lezárni a karrieremet. Azt hiszem, méltó befejezés lenne – jelentette ki Erdei. – Végre nem ért a felkészülés során olyan sérülés, amely hátráltatna. Nem vagyok beteg, jó a súlyom, remek formában vagyok, erőtől duzzadok. Szépen szeretnék búcsúzni a szurkolóimtól!-olvasható a Blikk portálján.
Barta P.