Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. március 12., szerda

Ez igaz?

Thaiföldön olcsóbb az élet, ( hogy igaz e? Mint ahogy egy kommentelő is megjegyzi a hír oldalán "Persze, hogy igaz...ki látott már romát hazudni !!!" ) nem véletlen, hogy Bódiék szeretik ott tölteni az itthon hűvösebb napokat.
"Thaiföldön sokkal olcsóbb az élet, a magyar árak töredékéből eléldegélünk remek körülmények között. Lakásbérléssel, éttermi ebédekkel, masszázzsal, sok kirándulással is olcsóbban jöttünk ki, mintha otthon fizettük volna a fűtést, a benzint, a telefonszámlát és a többit".
  Kép;facebook

Bódi Guszti ráadásul a nyaralás alatt hat kilót fogyott és lebarnult,(??) így igazi "sukár csávó" lett.- "mesélte" a Hír24-nek Bódi Guszti és Margó, miért is töltöttek három hónapot egy tengerparti házban Thaiföldön.

Azt mondják, csak a repülőjegy kerül sokba, de ha idejekorán foglalnak, akkor az sem vészes. Ráadásul ilyenkor Guszti is sokkal jobban figyel szeretett feleségére. Már hiányzott nekik a család, így most hazajöttek. 
Barta P.

Beindult a "rettegés " ?

Egy neve elhallgatását kérős fideszes vezető az atv.hu-nak a hét elején úgy nyilatkozott, hogy eddig nem gondolták a Jobbikról, hogy kormányképes, a legújabb mérések azonban újratervezésre adnak okot. 

A Tárki adatfelvétele 2014. február 12-18. között.

A Fidesz országos kampányában részt vevő forrásunk ma az atv.hu-nak már arról beszélt, meglepődtek a kormánypártban a Jobbik jó közvélemény-kutatási eredményein és szeretnék elérni, hogy ez a trend megváltozzon.
A Fideszben az a vélekedés, hogy a baloldali ellenzék rossz kampánya és szereplése miatt a bizonytalanok a Jobbik irányába indultak el, míg a korrupciós botrányok (lásd: Simon-ügy és Zuschlag-ügy) a hagyományos politikai elit megítélését rontják. 
Úgy érzékelik, hogy így a Fideszre is „fröccsen a sárból”, mert a bizonytalanok a régi parlamenti pártoktól elfordulnak és a Jobbik irányába mozdulhatnak el.

"Kormánypárti informátorunk szerint ez a trend elsősorban vidékre jellemző, ezért a Fidesz kampányát úgy igyekeznek majd alakítani, hogy "elszívják a levegőt" a Jobbik elől. Forrásunk úgy fogalmazott, hogy 'rossz lenne az országnak, ha a Jobbik nagyon népszerű lenne'."(?)-olvasható az atv.hu honlapján .
Szerk;Posta S.