Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. április 1., kedd

Tapsi-tapsi "mamának"?

Elton John bejelentette, hogy élve egy új nagy-britanniai törvény adta lehetőséggel, ő is a házasság szintjére emeli kapcsolatát férfi élettársával.
A popzene 67 éves szupersztárja és David Furnish, az 51 éves amerikai filmes húsz éve társa egymásnak. Több mint nyolc éve élnek bejegyzett élettársi kapcsolatban, s két, béranyától született fiúgyermeket nevelnek. 
(És ugye felmerül a kérdés,ha gyerekek megtanulnak beszélni kit fognak "mamának" szólítani?  Megjegyzem én az állatvilágban még soha nem hallottam például két kanmajom "párkapcsolatáról"! -Nem akartam megsérteni a majmokat. Hová  jut így az emberiség ebben az aberrált világban ?Mert szép, nagyon szép ez a felépített új világ, csak egyvalamire már talán nincs is szükség benne: a normális emberre, normális emberi kapcsolatokra !-a szerk.)

Az énekes hétvégi interjúkban elmondta: noha jogilag nem látják szükségét a házasságkötésnek, híres párként kötelességüknek érzik, hogy felhívják a figyelmet "olyasmire, amiről sok meleg férfi soha még csak nem is álmodhatott ebben az országban".
A popzene 67 éves szupersztárja és David Furnish, az 51 éves amerikai filmes húsz éve alkotnak egy párt
A popzene 67 éves szupersztárja és David Furnish, az 51 éves amerikai filmes húsz éve alkotnak egy párt
Forrás hír ; Gus Ruelas / Reuters
Szerk; Posta S.

Jelentem rend van !

Ugye ismerős  a mondás ?

 Az Európai Unió Statisztikai Hivatalának (Eurostat) adatai szerint a rendőrség által rögzített betöréses lopások száma Magyarországon az elmúlt években drasztikus emelkedésnek indult. Az elmúlt tíz év folyamán 2009-ben történt a legkevesebb betörés, akkor 16 200-at regisztráltak. 2012-re ez a szám már 22 ezer fölé emelkedett, tehát 39 százalékkal nőt három év alatt az ilyen jellegű vagyon elleni bűncselekmények száma.
 A teljes írás itt olvasható !
Akkor miről is beszél a "nagyra becsült" belügyminiszterünk?
Szerk;Posta S.