Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. április 2., szerda

Menjen mindenki szavazni április 6.-án...


...mondta egy nevét elhallgató politikus !

Egy héttel az április 6-i választás előtt az Index MSZP-s, Együtt-PM-es és DK-s politikusokkal is beszélt a várható eredményükről, melyről szigorúan név nélkül voltak hajlandóak csak nyilatkozni. Ezekből a beszélgetésekből az derült ki, összességében a legnagyobb esélyt egy nem túl nagy vagy közepes mértékű vereségnek, jóval kevesebbet egy szoros győzelemnek, a legkevesebbet pedig a Fidesz-kétharmadnak adják.
– Nem 2010-es helyzet van az országban, az ellenzék számára a részvételi arány a kulcskérdés. A Fidesz mindent annak rendelt alá, hogy lefojtsa a kampányt. Az eredmény magas részvételnél lehet szoros– mondta az Indexnek a kormányváltók egyik politikusa, természetesen név nélkül.
A részvételnél a 60-70% közötti sáv jelentheti a mérsékelt vereséget,kormányváltásban már 68% fölött, Fidesz-kétharmadban 60% körül és az alatt lehet reménykedni. 
68%-ot meghaladó választási részvételre Magyarországon egyébként 12 éve nem volt példa.-olvasható a kemma.hu oldalán.
Szerk;Posta S.

Sámsonkert

Ezek szerint Sámsonkertben is létezik még -szerencsére- a "másik oldal"  !  

Barta P.

Ami sok, az "sokk" !

Sokallta a 7-8000 forintos áramszámláját egy nyugdíjas debreceni házaspár és ezt,jelezték is a szolgáltatónak. Ezután jött az igazi meglepetés,mert ezután egy több mint tízmilliárdos villanyszámlát kapott a debreceni házaspár – számolt be az RTL Híradó. Az áramszolgáltató azóta bocsánatot kért az adminisztrációs hibáért. 
Mint elmondták, felcserélte a rubrikákat a számlát készítő ügyintéző, és a folyószámlaszámot írta be az összeg mezőbe véletlenül. A házaspár elmondta, hogy nem haragszanak, és izgatottan várják a következő számlát. A csillagászati összegről szólót pedig eltették a családi fotóalbumba.
Szerk;Posta S.