Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. április 3., csütörtök

Ne kötekedj,mert így járhatsz !

Ezen a videón nem érvényesült az erőseb (gyorsabb) kutya elve. A kockás nadrágos támadó,-nálunk is jellemző-magatartással kipattant az autójából a jól ismert  "majd én most megmutatom" mozdulatokkal de ez a videó tanulsága szerint itt nem jött be... 

Szerk;Posta S.

A látszat és a valóság nem ugyanaz !

Ezt a képet ő tette fel magukról a Facebookra. Feltehetőleg az udvari fotós műve, aki minden útjukra elkíséri őket. Sok pénzért készíti ezeket a felvételeket - ez most ilyenre sikerült. De nem is az a lényeg, hogy ki állt az objektív másik oldalán. Hanem, hogy ez nem egy lesből készült kép. Nem egy rosszkor elkapott, a képen látható szereplőkkel szemben rosszindulatú fotós által ellesett pillanat örökítődött meg. 

Ezt a fotót a kockásinges maga választotta ki. Nyilván nem saját kezűleg tette fel, de nagyon csodálkoznánk, ha előtte nem láttamozta volna.
Két öregember néz a kamerába, pedig még épp hogy elmúltak ötvenévesek. Nem kellene így kinézniük, és főleg nem egy ilyen lehangoló kanapén ülve.
A kockásinges valamiért ezt találta a legjobbnak. Kérdezhetnénk kajánul: milyen lehet akkor a többi? Vagy, még kajánabbul: ha van jobb kép is róluk, akkor milyen lehet az az ízlés, amelyiknek ez tetszik?
Két összeillő ember, zsák és a foltja. Mert ne mondja senki, amit oly gyakran hallani: hogy......a folytatást tovább itt olvashatod  !
Barta P

Vége a roaming díjaknak.

Megszavazta az Európai Parlament (EP) az indítványt: ugyanannyiba fog kerülni a külföldi telefonálás, mint a belföldi. -olvasható a napi gazdaság online oldalán.

A digitális ügyekért felelős európai biztos, Neelie Kroes szerint a fogyasztóknak elegük van abból, hogy a kelleténél többet fizessenek. 
A széleskörű telekommunikációs reform az adatforgalmazásra is kiterjed. December 15-ével lép életbe, feltéve, hogy a tagállamok is elfogadják. A képviselők 534 igen szavazattal, 25 nem ellenében szavazták meg a csomagot.

Az elmúlt években többször is csökkentették a roaming díjakat. Tavaly például a megabájtonkénti adatforgalmazási díjat maximálták 45 centben.

A felhasználók egyre intenzívebben használják a mobilinternetes szolgáltatásokat telefonjaikon és táblagépeiken, többségük viszont - az Európai Bizottság korábbi felmérése szerint - az extra költségektől tartva visszafogta magát, ha külföldön járt.
Barta P.