Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 11., vasárnap

Európa megmutatta...hogy egyre betegebb !

Conchita Wurst  osztrák "kreatúra" nyerte Rise Like a Phoenix (Szállj főnixként) című dalával az 59. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton este rendezték Koppenhágában. (A Magyarországot képviselő Saunders,  Running című számával az ötödik helyen végzett.)
A döntőt követő sajtótájékoztatón azt mondta; "a választással Európa megmutatta, hogy toleráns és tiszteletben tartja mindenki jogát ahhoz, hogy megválassza, miként kíván élni."
(Szégyen, hogy szimfonikus kíséretét a Magyar Rádió 22-es stúdiójában vették fel a Budapest Art Orchestrával.-a szerk.)
Puzsér Róbert sem tudott megjegyzés nélkül elmenni az idei Eurovíziós Dalfesztivál szakállas nője mellett, aki az este megnyerte a viadalt.


 Fotó:

Véleménye a produkcióval kapcsolatban Facebook-bejegyzésében:
„Ez a semmiből előrántott kreatúra azt hazudja a színpadon, hogy nem létezik szexus, hogy nincsenek nemek. Félférfi-félnő nincsen.

Thomas Neuwirth nagyestélyiben a színpadra lép, hogy valami félmilliárd ember előtt előadjon egy sz@r popslágert. Azt állítja, hogy Conchita Wurstnak hívják, és popdíva.

A képernyő innenső oldaláról nem látni, vajon tudatában van-e annak, hogy szakállal szegélyezett rúzsos ajkával épp transzneműek tízezreit köpi pofán. Tudja-e, milyen nyomorúságos vásári mutatványt fabrikál egy létező szexuális zavarból, és teszi nevetségessé mindazt, amit a világ kulturáltabb fele szabad identitásválasztásról gondol. A szakállas nő egy gyalázatos provokáció, egy förtelmes vicc, egy mocskos hazugság...”

Szerk;Posta S.