Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. május 23., péntek

Tegnap történt...

"Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki főtanácsadó, az alapítvány kuratóriumának elnöke  elmondta, hogy ebben az évben 28 településen összesen 2028 rászoruló (?) család kap vetőmagot, malacot, csirkét és kacsát."


Csütörtökön Borsodnádasdon, Borsodbótán és Ózd Farkaslyuk városrészében osztottak ki összesen 496 rászoruló családnak együttesen több mint 17 ezer csibét. A családok az állatok neveléséhez 40 kilogramm tápot is átvehettek.


Mint mondta, azok a települések pályázhattak a támogatásra, ahol valamennyi halmozottan hátrányos helyzetű család benne van a programban...

 ...és a mai Ózdi apróban megjelent hirdetések !


 
Szerk;Posta S.

Ncore - a Facebookon?

Kilép az nCORE az árnyékból a fénybe - vagy legalábbis erre biztatják felhasználóikat, egyelőre érthetetlen okokból.


Az nCore torrent portál ma valószínűleg Magyarország legnagyobb fájlcserélő-központja: körülbelül félmillió tagja van, ráadásul bekerülni sem egyszerű: ha az ember nem küldözget emelt-díjas sms-t csalóknak (hogy aztán futhasson a pénze után, mert bejutni nem fog), valójában csak olyan személytől kunyerálhat belépőt, aki maga is tagja az oldalnak, és kezességet vállal érte.
Az nCore régebben szabályzatában is tiltotta a nyilvános emlegetést (bár az üzemeltetők felhívták figyelmünket arra, hogy az nCore staff soha nem járt utána nyilvános emlegetésnek és nem alkalmaztak szankciókat se felhasználóikkal szemben, amennyiben publikus helyen kifejtették kulturált formában véleményüket az oldalról). Most arra biztatták a rajongókat, hogy töltsenek ki egy Google kérdőívet a jobb jövő érdekében, pár napja pedig élessé tették a torrent-oldal valódi Facebook-csoportját, így arccal, fényképpel és teljes névvel vállalhatják az emberek, hogy büszke tagjai a torrent-trackernek. 
Vajon mi készteti a letöltőket arra, hogy teljes profiljukkal kiálljanak az nCore-tagságuk mellett?
Forrás;index.hu
 (Ezt a posztot azért érdemes még elolvasni !)
Barta P.