Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. június 1., vasárnap

Moszkva megtiltja a homoszexualitás propagálását

Immár kilencedik alkalommal tagadta meg a moszkvai önkormányzat a "Meleg Büszkeség Napján" tartandó felvonulást. (Azt soha nem fogom megérteni, hogy miért kell büszkének lenni arra, hogy valaki transzszexuális,vagy homokos,vagy leszbikus, mint ahogy egy normális ember sem büszkélkedik azzal, hogy ő heteroszexuális!-a szerk.) 
Az illetékesek arra a törvényre hivatkoztak, amely -nagyon helyesen- az egész országra kiterjedően megtiltja a homoszexualitás propagálását a kiskorúak körében !


A demonstráció központi helyszínéül kiszemelt Jurij Dolgorukij emlékműhöz így is sikerült eljutnia szombaton három aktivistának, akiket azonnal elvezettek és fizikai erő alkalmazásával a közeli őrszobára szállítottak a kivezényelt rohamrendőrök. 
Az ukrán TSZN híradóműsor értesülései szerint néhány órás adategyeztetés után mindhárman szabadon távozhattak.
Ezzel párhuzamosan egy másik rendezvényre is sor került a budapesti Városligetnek megfelelő Gorkij-parkban, ahol zártkörű rendezvény keretében álltak ki az egybegyűltek a fiatalkorú homoszexuálisok jogaiért.
Ám ez az akció sem múlt el rendőri beavatkozás nélkül. Az egyenruhások ugyanis  minden olyan résztvevőt a rabszállító autókba tuszkoltak, akik az Eurovíziós Dalfesztivál győztes Conchita Wurst arcszőrzetére emlékeztető szakállat festettek az arcukra.

Alekszej Majorov, a moszkvai önkormányzat regionális biztonsági részlegének vezetője már korábban bejelentette, hogy a városi hatóságok továbbra is meg vannak győződve arról, hogy az ilyen megmozdulásokat a társadalom kedvezőtlenül fogadja, és a megrendezésüket célzó minden törekvést meghiúsítanak.
 Hívatkozás; TSZN
Szerk;Posta S.

Pohárral verték be az orrát

Súlyos sérüléssel került kórházba szombaton hajnalban Shodeinde Dorka a korábbi x faktor egyik részvevője. Egy szórakozóhelyen lépett fel, ahol belekötött egy eddig nem azonosított fiatal nő, majd poharával arcon vágta Shodeinde Dorkát  – írja a Bors. „Belém kötött egy őrült lány, és arcon csapott az üvegpoharával. 


Nem tudom pontosan, mi volt a problémája, szerintem egyszerűen csak verekedni akart. (Vagy lehet, hogy csak így "köszöntötte" a faji keveredés sikeres aktivistáját ?-a szerk.) Hatalmas erővel vágott az arcomba” – mondja az énekesnő a történtektől.
Szemtanúk szerint Dorka orrából azonnal ömleni kezdett a vér, és a fájdalom miatt, valamint ijedtségtől előrehajolva sírva fakadt, miközben hatalmas kavarodás alakult ki a helyszínen és gyorsan hívták a mentőket. Az énekesnő orrának bőre felhasadt, orra eltört, jelenleg is kórházban fekszik, és feljelentést készül tenni.
Szerk;Posta S.