Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. június 6., péntek

Magyarország...van aki jobban teljesít ?

Idézet egy Youtube hozzászólásból, ami szinte mindent elmond a mai Magyarország milliomosairól ! Mert ez így van a politikai és a gazdasági szférában is.
"Azt mindenki tudja aki dolgozik, hogy több 10 illetve 100 milliókat nem lehet, egyszerűen képtelenség minden törvényt,szabályt, normát betartva megkeresni főleg nem megtakarítani!"

Barta P.

Újabb négyévnyi móka és kacagás ?

De nem mindenkinek!

Valami komoly derültséget keltett a Sándor-palotában, ahol Áder János ma délelőtt átadta a miniszteri kinevezéseket. A legvidámabb: Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, de a mellette ülő Semjén Zsolt tárca nélküli miniszter is nagyon mosolyog. 
Az MTI képe alapján akár az is elképzelhető, hogy Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter súgott hátulról valami nevetésre ingerlőt, de az sem kizárt, hogy a mindig vidám Áder János sütött el egy viccet.

A köztársasági elnök Orbán Viktor kormányfő és Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében nevezte ki az új kormány minisztereit pénteki hatállyal.
Az alaptörvény értelmében a minisztereket a miniszterelnök javaslatára a köztársasági elnök nevezi ki, a kabinet a tárcavezetők kinevezésével alakul meg.

 Barta P.

Kétséges, hogy lábra tud állni...

...az az idős asszony, akit néhány napja taszított az autók közé egy "fiatal" (kiket is nevez így a mai média ?) fiú Budapesten, a Nagykörúton, a 32-esek terénél lévő villamosmegállóban.
Bár a 85 éves nő életét komoly sérülései ellenére megmentették, még ezután is több műtét várt rá. Az asszonyon áthajtó, csaknem másfél tonnás Ford a szemtanúk szerint az egyik lábát csaknem amputálta, a nő mindkét végtagján nyílt, szilánkos töréseket szenvedett.


 Elképzelhető az is, hogy a nénit fellökő 19 éves fiatal börtön nélkül megúszhatja. Fridman Róbert ügyvéd szerint korántsem biztos, hogy a nőt életveszélybe sodró fiatal a tettéért szabadságvesztéssel felel majd. Mint mondta, a térfigyelő kamera felvétele szerint gondatlanságból elkövetett testi sértés történt, aminek a megítélését a büntetés szempontjából nem sokkal súlyosbítja az a tény, hogy a srác továbbszaladt, miután megtörtént a baj.  

A rendőrség szerint a 19 éves fiatal ellen testi sértés gyanúja miatt folyik eljárás. Szabadlábon védekezhet, többet azonban a nyomozás sikere érde­kében nem közöltek.
Ahogy a Blikk írta, miután a villamos után futó fiatal fellökte az asszonyt, a nő a megálló biztonsági korlátja alatt az útra zuhant, egy érkező autó alá került. A gázoló megállt, a nőt fellökő fiatal azonban továbbrohant, a többi utas tartóztatta fel.
Szerk;Posta S.