Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. június 9., hétfő

Az új világrend már elkezdődött !

K. Levente küldött egy érdekes levelet részünkre.
"Az alábbi figyelmeztetést kaptam a -nyilván tudott kiknek a  kézében lévő- magántársaságtól, a You Tube videomegosztó oldaltól, egy általam készített videó animációra.
Felhívnám a figyelmet a fogalmazásra, amiben "VÉDETT CSOPORT" -ként nevezi meg 'gyűlöletkeltésem' alanyait. "
"Már nyilvánosan is védettek !  Kik is ők?..."

"Ez a védelem már Magyarországon is megvalósult, hiszen az igazságszolgáltatás rendszerébe beiktatott gyűlöletkeltés fogalmával, és az alkotmányba felvett méltósághoz való jog, minden más jog felé emelésével, a kisebbségnek, -és a mögéjük bújt élősködő csoportoknak,- határtalan hatalmat adtak, és kiszolgáltatták nekik a többséget, azzal hogy bármit megtehetnek, nem lehet ellenük felszólalni. 
Úgy látszik ez egy olyan "demokrácia" ahol a kisebbség akarata érvényesül a többséggel szemben!"

Köszönjük az írást de a terjedelme miatt csak kivonatosan közöljük. 
Üdvözlettel;Posta Sándor. 

Meg van az ígért 1 millió munkahely !

Sajnos másképpen, mint azt reméltük!

Több mint egymillió magyar munkavállaló dolgozik már Angliában - állítja a hír3.hu egy birtokába került tanulmányra hivatkozva.
A portál értesülései szerint a 2014. márciusi adatok azt mutatják, hogy 1 021 711 magyar fizet társadalombiztosítási járulékot Angliában, TB-száma pedig megközelítőleg 1,4 millió magyar állampolgárnak van. Utóbbi ugyanakkor nemcsak munkavállaláshoz, hanem tanulmányi támogatáshoz is szükséges.
Az adatok egy londoni Munkaügyi Központban dolgozó magyar forrástól kerültek a hír3.hu birtokába.
Az illető szerint nem igaz, hogy csak 500 ezer a külföldön dolgozó magyar munkavállalók száma.
A statisztikák a Social Security Office belső használatra készített tanulmányából származnak, mely a magyarok mellett a románokkal és a bolgárokkal is foglalkozik.
A kivándorló magyarok számának drasztikus növekedése néhány hónappal ezelőtt a parlamentben is szóba került. Orbán Viktor miniszterelnök akkor önkritika helyett még azt a tényt is kétségbe vonta, hogy több százezer külföldre szakadt honfitársunk gazdasági menekültnek tekinthető, sőt arról értekezett, hogy az elvándorlás kapcsán „meg kell érteni a modern idők szavát”. A miniszterelnök úgy vélekedett, hogy a fiatalok "kalandvágyból" hagyják el az országot.
Barta P.

Kellemetlen (?) költségek...mert hiába van "rend "? !

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) legutóbbi adatai szerint a rongálások- postaláda leszakítása, a társasházi iratok eltávolítása, a faliújság lerángatása, a lift vagy a fal összefirkálása- szempontjából Budapest és Fejér megye  tartozik a magas, míg Győr-Moson-Sopron megye az átlag feletti fertőzöttségi csoportba! -olvasható a hirado.hu oldalán.


Egy olyan megye sincs azonban, amelynél a szint kifejezetten alacsony lenne! Átlagosan napi 35 rongálásról fut be értesítés a rendőrkapitányságokhoz – közölte Megyeriné Tuzson Anna, a Megyeri Kft. ügyvezetője, közös képviselő a Kossuth Rádió Napközben című hétfői műsorában.
(Arról nem szól a fáma, hogy milyen "népcsoportból" is alakul ki a ez fertőzöttség, mert ugye arról tilos nyilvántartást vezetni ! Érdekes módon abban az "átkos" múltrendszerben is voltak hasonló rongálások de csak elenyésző esetben. Igaz azóta hatványozottan emelkedett a "bűnözői népcsoport" aránya is és valószínű, hogy  lesz ez még sokkal rosszabb is, mert a sztereotípiák sem csak úgy maguktól alakulnak ki !-a szerk.) 

A megelőzés lehetőségeire kitérve a Megyeri Kft. ügyvezetője elmondta: a kaputelefonos rendszerek esetében alapvetően jó a kódos szisztéma, ám megvan az a veszélye, hogy a számokat illetéktelenek leolvassák, ami biztosítja a bejutást. 
A kód abban az esetben sem véd, ha a rongálók kifigyelik, hogy mikor nyílik az ajtó, és bemennek rajta. A tulajdonosok hozzáállása éppen ezért rendkívül fontos a megelőzésben – hangsúlyozta.
( És megint csak oda jutottunk, hogy az okozatot akarjuk megszüntetni nem az okot ! Hasonló példa rá, mint ahogy a  rossz állapotú utakon nem a kátyúkat szüntetjük meg, hanem kiteszünk egy sebességkorlátozó táblát!  )
Szerk;Posta S.