Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. június 20., péntek

A "CÖF"-nek visszanyalt a fagyi...

A kormánypárt mellett kampányoló szervezet arra buzdítja támogatóit, hogy jelentsék a nekik nem tetsző médiatartalmakat !

A Digi pornóműsorával is így tett az egyik CÖF-támogató. Kérték a Digit, hogy „az etika és közerkölcs szempontjából kifogásolható” pornóműsort legalább reggel 6 és este 10 között szüneteltessék.

Csakhogy a Digi közölte, hogy ezeket a műsorokat csak az láthatja, aki külön elő is fizet rá, tehát a bejelentő valószínűleg a saját maga által előfizetett pornócsatornán háborodott fel.
("Amennyiben a továbbiakban nem szeretné látni a felnőtt csatornákat, úgy a felnőtt csatornákra vonatkozó előfizetését bármikor lemondhatja!") 
Barta P.

Izrael Európában van ! ?

 (Mert ha nem tudtad,most megtudhatod, hogy az UEFA szerint Izrael Európában van! És ha te ezt nem így tudtad -tanultad- akkor te egy "antiszemita, rasszista, "...pfuj nem is tudom mi vagy és semmi keresnivalód nincs ezeken a mérkőzéseken mert lehet hogy zárt kapus mérkőzések lesznek ! -a szerk.)
Csütörtökön este, Felcsúton, a Puskás Akadémia épületének aulájában elkészítették a július 19-én kezdődő magyarországi U19-es Európa-bajnokság csoportbeosztását. Olvasható az MLSZ honlapján !

Az  "A" csoportban Magyarország, Izrael, (?) Ausztria és Portugália küzd a továbbjutásért !
A  "B" jelű négyesben Németország, Szerbia, Bulgária és Ukrajna kapott besorolást.

"Berzi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség alelnöke tartott köszöntő beszédet, melyben gratulált a részvételt kiharcoló csapatoknak, majd elmondta: Magyarországnak és a magyar szövetségnek is óriási megtiszteltetés, hogy megrendezheti az U19-es Európa-bajnokságot. "
Szerk;Posta S.