Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 22., kedd

Megvédte a rendőrség az apát...

...természetesen (?) nem Magyarországon, hanem Floridában (ahol a törvény nem a bűnözők jogait védi !-a szerk.) aki rajtakapta a 18 éves fiú “bébiszittert”, amint a 11 éves fiával fajtalankodik. Raymond Frolandert előbb a kórházba vitték, utána szállították csak a rendőrségre. 


A rajtakapás múlt héten volt, és tegnap volt az első tárgyalása, ahova feldagadt arccal, szájjal és monoklival érkezett a fajtalankodó. Az apa ellen nem emeltek vádat és a rendőrség is védelmébe vette a férfit: “az apa csak apaként viselkedett, nincs miért felelősségre vonni” - mondta a Daytona Beach-i rendőrfőnök. 
 “Egy 18 éves elkövetőről van szó, aki előre kitervelten fajtalankodott és közösült az áldozattal évek óta” - tette hozzá.
A verés után egyébként az apa (aki egy kicsit "átszabta"az elkövető ábrázatát- videó itt) hívta fel a rendőrséget, és azt mondta, épp rajtakapta a fiával fajtalankodó srácot, és egy véres tócsában hagyta a “biztos uraknak”. 
Ismertette, még eszméletlen, és hívjanak mentőt is, mert szüksége lesz rá. Mikor visszakérdezett a diszpécser hogy még mindig ájult-e, a férfi úgy válaszolt: “igen, erőset ütök, uram.” Hozzátette, a srác szerencséje, hogy szereti az Istenét. 
Frolander beismerte tettét, jelenleg őrizetben van, ahonnan óvadék ellenében sem távozhat.
Szerk;Posta S.

Jön a rántott "tücsök"...


Amerikában sorra nyílnak a rovarfarmok, amelyek a rovaréttermeket látják el rovaralapanyaggal. 
 
Főként tücsköket tenyésztenek azon a farmon, amely idén áprilisban nyílt meg Ohióban.
A tulajdonosok abban hisznek, hogy 2 milliárd rovarevő ember nem tévedhet.

Az ízeltlábúak – főként a tücskök – ugyanis nagyon népszerű eledelt jelentenek Ázsiában és Afrikában. Az USA-ban is sorra nyílnak azok az éttermek, kifőzdék, amelyek rovarból készült ételeket kínálnak.
Kevin Bachhuber tulajdonos szerint a tücsök proteinben gazdag, egészséges és környezetkímélő állat. "Olyan az íze, mint a ráknak vagy a halnak. Ráadásul kifejezetten élvezik a nagyüzemi állattartás zsúfolt, koszos körülményeit, és szívesen megeszik a civilizáció hulladékát" – mondta. (Rossz aki rosszra gondol.-a szerk.)
A farmjuk látja el például azt a híres bostoni rovarcsipsz-manufaktúrát, amelyet három egyetemista alapított közösségi finanszírozás segítségével. Ők hetvenezer dollárt, azaz körülbelül 15 millió forintot gyűjtöttek össze az ötletükkel.
Hírforrás
Szerk;Posta S.