Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 23., szerda

Betelt a pohár ! A TV-2 is kirúgta a "sukár csávót !"

A TV2 rendkivüli közleménye !

A TV2 befejezi a forgatást Gáspár Győzővel
"2014. július 23-án, az Édes Élet forgatásán Gáspár Győző megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól." - írják a közleményükben.

"A TV2 Csoport kiáll munkatársai mellett, és határozottan elítéli az erőszak minden formáját, legyen az verbális vagy fizikai. Éppen ezért a történtek miatt, azonnali hatállyal beszüntetjük a közös munkát Gáspár Győzővel." - zárták a tájékoztatót.

Szerk;Posta S.

Eldőlt...

...az önkormányzati választások napja, amely 2014 október 12.-én lesz !

Áder János köztársasági elnök kitűzte a választások időpontját. A közlemény szerint az Alkotmánybíróság hétfői döntése után már egyértelmű és világos a törvényi szabályozás. 


Szerdán meghozott határozatával 2014. október 12-ére tűzte ki az önkormányzati választások időpontját Áder János köztársasági elnök. Az államfői hivatal honlapján közzétett közleményében Áder azt írja: "fontos, hogy az őszi választások alkalmával a polgárok minél nagyobb számban szóljanak bele saját közösségeik sorsának alakulásába".


A köztársasági elnök szerint kiemelten fontos az is, hogy a választások lebonyolításának minden alkotmányos feltétele biztosított legyen.

Az államfő utal rá, hogy az Alkotmánybíróság hétfőn meghozott határozata után már nem vethető fel olyan alkotmányos aggály amely befolyásolhatná az önkormányzati választások törvényes kiírását és lebonyolítását, a döntés (szerinte) “pontot tett a választások rendjét befolyásoló vitás kérdések mindegyikére”.
Barta P.