Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. július 26., szombat

"Kampányvideó"?

2014 október 12 !

Barta P

Megviselte a TV2-től való menesztés a Gáspár családot

Bea asszony szerint nem volt korrekt, ahogy kirúgták őket a TV2-től. A Borsnak elmondta, hogy míg mindenki másnak az Édes életben állandó szerkesztője van, nekik a mostani volt a hatodik. Bea asszony hozzátette, hogy a szerkesztő azzal kezdett, hogy elmondta, hogy ő kétdiplomás, és többre hivatott, minthogy a Gáspár család ordibálását hallgassa.

– Aznap egyszer már kidobtuk a házunkból. Akkor is voltak arra utaló jelek, hogy Győző padlón van. Februárban elmaradt egy kezelése, nem tudták nélkülözni egy hétre, hogy megkapja az infúzióit. 
(A Gáspár család most kipihenheti magát! Mert ugye ez volt a bajuk ? Győző menjen Izraelbe a szerettei közé ahol olyan jól érezte magát és dolgozott ?! Habár a munka és Gáspár... az két külön fogalom!-a szerk.) 
A csatorna tudta, hogy beteg, gyógyszereket szed, mondhatták volna, hogy pihenjünk egy kicsit – nyilatkozta a Borsnak Bea asszony.
"Sajnálom, hogy nem tudták tolerálni, hogy Győző beteg. (Lehet,hogy születése óta?) Annyira összeomlott, hogy még sosem láttam ilyennek – mondta el szomorúan a Borsnak Bea."
A TV2 lezártnak tekinti az ügyet és -szerencsére- kitart az álláspontja mellett.
Szerk;Posta S.