Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 5., kedd

A szerénység nem az ő fajtájára jellemző...


"Tisztelt rajongóim!
Mai nappal nem kell tovább találgatni, az "édes élet" című műsor számunkra véget ért, hivatalosan meg váltunk egymástól.
Köszönöm a lehetőséget hogy a tv2 csatornán is megmutathatam azt a műfajt amit én teremtettem meg Magyarországon. Igy is úgy is maradok a kis hazámnak (?) az első számú realty show men-je, akik utánam lesznek azok csak próbálkozások, belőlem táplálkoznak rám építenek, de Győzike csak egy van! Mert Gáspár Győző van, volt, lessz!
Kedves rajongók, nem kell elkeseredni kis idő és a show megy tovább, máshol, másik időpontban,de töretlenül folytatjuk tovább!!!!!"-olvasható a kiskegyed portálján.
(A nyilatkozat szó szerinti idézet az összes helyesírási hibáival együtt !-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Magyar vagy ?

A döntés a te kezedben van!

Szerk;Posta S.

Építsünk még több stadiont...?

Szép lassan teljesen elfogynak a nézők a stadionokból,mivel egyre drámaibb a szurkolói létszám zuhanása az NB I-es futballbajnokságban. A második körben négyezerrel voltak kevesebben az egy héttel korábbihoz képest. Lassan felesleges beszélni jegybevételről - írja a Borsonline.

Felcsút 1077, Kecskemét 1411, Kispest (MTK–Debrecen) 737 szurkoló. Íme néhány nézőszám az NB I második fordulójából. 

Enyhén szólva sem vevő a drukker a magyar labdarúgásra, (vagy az azzal összefüggő intézkedésekre ?-a szerk.) s ez még akkor is így van, ha Pápán 3500-an voltak kíváncsiak a Fradi vendégszereplésére, az Újpest–Diósgyőr meccset pedig 3605-en tekintették meg a Nemzeti Sport adatai szerint.
Ez a szurkolói szám nyolc (!) találkozón jött össze a honi élvonal második fordulójában. Hogy a regisztrációt követelő klubkártyák, netán a kilátástalan színvonal vezetett ide, nehéz eldönteni, mindenesetre a vasárnap véget érő körben még az első fordulóhoz képest is jelentős a visszaesés: a 20 476 szurkoló 17 385-re zsugorodott, vagyis az átlag alig haladja meg a kétezret. 

Nevetségesen alacsony számok annak tükrében, hogy világszerte tízezrek járnak a meccsekre, hogy mást ne mondjunk, Kalmár Zsolt új csapatát, az RB Leipziget átlagosan 17 ezren buzdították – a német harmadosztályban.
Szerk;Posta S.

" Kenyeret és cirkuszt "...

...ez kellene a Magyarnak ?

A Világgazdaság információi szerint október negyedikétől a hazai lottózókban is megjelenik az EuroJackpot.


Alig két hónap, és a magyarországi lottózókban is megjelenik az EuroJackpot. A szelvények többe kerülnek majd, mint a hagyományos lottó, igaz, nyerni is a sokszorosát lehet a játékkal. A Világgazdaság úgy tudja, 640 forint körül lesz egy szelvény ára, de ez az euró árfolyamának függvényében változhat. A lap információi szerint a Szerencsejáték Zrt. eladói már ismerkednek az új játék szabályaival. Megkeresésükre az állami cég azonban csak szűkszavúan reagált. Annyit közöltek, hogy zajlanak a tárgyalások egy nemzetközi játékhoz való csatlakozásról. A kimenetel azonban számos tényező függvénye.
A szabályok szerint az EuroJackpot nyerőszámait két gömbből húzzák. Az egyikben az 1 és 50 közötti golyók vannak, a másikban pedig 1 és 8 közöttiek. Összesen hét számot húznak ki, a főnyereményhez az összeset, a kisebb nyereményekhez pedig 11 kombináció valamelyikét kell eltalálni. Vagyis a telitalálat esélye jóval szolídabb, mint az ötös lottónál. Viszont kaszálni is lényegesen nagyobbat lehet. Legutóbb pénteken sorsoltak Helsinkiben, a főnyeremény pedig 8 milliárd forint volt.
Az EuroJackpot-szelvények zömét Németországban, Olaszországban és Spanyolországban adják el. A közeljövőben valószínűleg bevezetik a heti kétszeri húzást is – írja a lap.
Szerk;Posta S.

Egy "macsó" tánc !


Nem tudjuk eldönteni, hogy komolyan gondolta-e az "úriember" ezt a táncot, de az biztos, hogy mosolyt csal mindenki arcára. 
Barta P.