Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 10., vasárnap

Magyar szokás szerint megint a vesztesek oldalára álltunk

Egy érdekes írást olvastam Szalmási Nimród tollából a  "A liberális Nyugat most majd megtanítja a csak az erő nyelvét értő oroszokat kesztyűbe dudálni" címmel,amely így kezdődik:

"Pénteken valószínűleg új időszámítás kezdődött a brüsszeli, uniós központban; levelet hozott a posta Moszkvából, egyenesen Putyin üdvözletével. 
Minden épeszű elemző sejthette, hogy a valós hatalmi súlyát túlértékelő centrum szankciói, hogy tudniillik megtiltják az orosz kötvények és értékpapírok vásárlását, kicsapja az orosz medve barlangjában az összes biztosítékot, és fokozatos, de hatékony nyár végi árleszállítással kedveskedik majd a derék nyugati civilizációs jólétben fetrengő liberális demokráciáknak."
A magyar baromfihús kivitelnek is annyi; pedig az oroszok több mint nyolcezer tonna kacsát és libát falnak fel évente, és akkor a csirkékről még nem is szóltunk, mindez majdnem kétezer közepes és nagyvállalatot érint
Tehát: akik Orbánt Putyin ölebének könyvelték el Tusnád után két perccel, most saját szemükkel láthatják, hogy mi is csak egy lap vagyunk az elnök noteszában az uniós tagállamok között. 
S akik a putyini erőpolitikáról nyilatkozták tele a világsajtót, önmagukat felülbírálva döntöttek úgy, hogy a liberális Nyugat – élén az egyre bénakacsább Obama vezette Egyesült Államokkal – most majd megtanítja a csak az erő nyelvét értő oroszokat kesztyűbe dudálni?

Működik. (?) Egyelőre több tízezer munkahely elvesztésével kalkulálnak Európában, egyes országokban – Baltikum – a GDP 3-4 százaléka forog veszélyben. 
Mi több, a tőzsdéken is aggódó szemek merednek a képernyőkre, öt hónapos mélységet értek el a mutatók; az amerikaiak iraki színre lépése sem kedvez a befektetőknek; a térségben nő a bizonytalanság, inkább dunyha alá rejtik a pénzt és kivárják a végét. Az oroszok a kieső élelmiszert Dél-Amerikából pótolják, s az ottani termelők majd bolondok lesznek később kivonulni a nagy étvágyú piacról. Olyan túltermelési válság alakulhat ki itt heteken belül, hogy annak lehetséges következményeit megbecsülni sem merik. A teljes jegyzet ITT olvasható
Barta P. 

Feljelentették Németh Sándort

Németh Sándort, a Hit Gyülekezete országos vezetőjét jelentették fel Háborús uszítás bűntette, Közösség elleni uszítás bűntette, valamint A nemzetiszocialista vagy kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása bűntette miatt a két politikai üldözött keresztény emberjogvédő újságíró, Molnár F. Árpád és Domján Tibor! 

Németh Sándor 27-én, felületes hallásra is halmozottan köztörvényes és valódi gyűlöletbeszédet tartott a dohány utcai zsinagógában, 4 ezer ember, valamint több, fősodratúnak nevezett média és sok más média kamerái előtt. (Ha egyáltalán bíróságra kerülne a dolog, szerintem az  ítélet sajnos előre "borítékolható" !-a szerk.)
 (A videó itt megnézhető, a teljes írás pedig itt olvasható.)
Szerk;Posta S.

Micsoda véletlen !

Sajnos már nincs elég hely, így nem mehet be az RTL Klub stábja a Fradi új stadionjának avatójára.
Nem engedik be az RTL Klub stábját a vasárnapi stadion avatóra, mert annyian regisztráltak a sajtósok közül, hogy ez a stáb már nem fér el az egyébként 22500 nézőt befogadó Arénában.

 

Ez így hihető, nem? Ráadásul, mint arról a napokban beszámolt a hírhatár, a megnyitón amúgy sem fog dühöngeni a tömeg, ingyenjegyeket osztogattak, hogy feltöltsék a sorokat... 
Nem túl meglepő módon a világon senkit nem érdekel az új FTC stadion avatása, így a szervezők kénytelenek  másként nézőket toborozni...
Kubatov klubelnök-pártigazgató állítólag fideszes technikákkal próbálja elkerülni a leégést, mert nem fogynak a drága jegyek a stadionavatóra. 
Szerk;Posta S.