Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 13., szerda

A Nefilim ("Bukott Angyal") visszatérése

A nefilimek- a Biblia szerint olyan angyalok, akiket kiűztek a mennyekből, miután fellázadtak Isten ellen. A bukott angyalok vezetője a Sátán.
 

A videó elindítása után meg kell várni míg elmondja a szöveget.
Barta P.

Magyarország ! A népesség alakulása a 21. százaban...

Kommentár nélkül !

Szerk;Posta S.

Itt az új átverés... !

Átverhetnek telefonon... is? Ha nem figyelsz mit mondasz, igen !

"Szomszédom gondterhelt arccal meséli az udvaron: szombat délelőtt több „érdekes” telefonhívása is volt. Először kedves női hang kereste a nyugdíjintézettől. A hölgy tudta a nevét, címét, az ajtószámot, majd megkérdezte, feltehetne-e néhány kérdést, mert decemberben a rászorulóknak plusz tízezer forintot adnak, és aki most válaszol, 8500 forintos Erzsébet utalványt is kap. 
Hát persze, felelte.

Jöttek a kérdések: hány éves, mennyi a rezsije, menyit költ gyógyszerre, hányan laknak a lakásban, van-e megtakarítása. Az utóbbi kérdést kissé indiszkrétnek vélte, de válaszolt; igen, van egy kevés, a temetésére tette félre, a pénzt bankban tartja, majd visszakérdezett:–Honnan is tetszik hívni?– mire a nő ingerülten megismételte, hogy a nyugdíjintézettől, és lecsapta a telefont.

A szomszéd furcsállotta, hogy ott szombaton is dolgoznak… Rá tíz percre megint csörgött a telefon. A lakhelye szerinti kerületi rendőrkapitányságtól reszelős férfihang érdeklődött, hívta-e őt telefonon egy hölgy a nyugdíjintézettől. Mondta, éppen az előbb, mire a férfi közölte: az a nő csaló, akit köröznek, ezért felvilágosításokért hamarosan felkeresi majd két rendőr. Rendben, mondta, és megkérdezte, egyenruhában lesznek? Civilben, volt a tömör válasz, de arra a kérdésre, hogy lesz-e náluk rendőrigazolvány, a férfi válasz nélkül letette a telefont."
Szomszédom ideges lett. Felhívta a kerületi kapitányságot, és mindkét hívásról beszámolt. „Jól tette, hogy szólt – mondták. – Mindkét hívás trükkös: abban az utcában, ahol ön lakik, nemrég több lakásba is betörtek, és jellemzően így puhatolóznak, mire számíthatnak.” 
Az írás a Szabadföld online portálján jelent meg.
Barta P.