Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. augusztus 23., szombat

A rémítő külsejű zsidóhal...

...350 kilósra is meg tud nőni , amelyik egy harapással elnyelte a horogra akadt kisebb cápafélét.
A tengeri zsidóhal névre hallgató (vajon miért is nevezik így ezt rabló halat ? ), ijesztő külsejű élőlény olyan, mintha az ősidőkből ragadt volna itt, és nem riad vissza attól, hogy nagy testű állatokat - vagy akár embert is - megtámadjon. (Más néven tengeri sügér)
A Gawker beszámolója szerint ez a jókora halféle általában nem eszik cápát, de az alábbi videó tanúsága szerint most megjött rá az étvágya.

Szerk;Posta S.

Változás a "Saunders" ügyben ?

A bulvárlap információi szerint a korábban gyanúsítottként kihallgatott énekes és a szintén gyanúsítottként kihallgatott barátja között nagy volt az egyetértés a pénteki szembesítés során. 
A Borsnak nyilatkozott Kállay-Saunders András ügyvédje: „Ügyfelem korábban is végig azt mondta, hogy nem ő rúgott, a barátja pedig Kayode Olapade Abel azt, nem emlékszik rá, hogy történt, viszont biztos benne, hogy nem András rúgta fejbe a sértettet. És mivel nem emlékszik, elképzelhetőnek tartja, hogy a földön fekvő sértett újból feltápászkodhatott, nekitámadt, ő pedig lábbal távol tartotta (?)” – mondta dr. Magyar György. Saunders  korábban többször is vallott az ellene folyó büntetőeljárásról, egy interjújában azt mondta, hogy nem csinált semmit az ominózus éjszakán.
(Sőt lehet ott sem volt és akkor meg lehetséges, hogy a sértett "önmagát rúgta fejbe" úgy, hogy agylebenysérülést szenvedett. Végül is Saunders állami kitüntetést kapott az "euróvision" szereplése miatt és így egyértelműen nem lehet bűnös hiszen ő egy "sztár"...mert ugye van az a pénz! -a szerk.)
Mint ismeretes, a megasztáros és társai 2013. május 19-én hajnalban, a Hajógyári-sziget egyik hídján szólalkoztak össze két férfival, a szópárbaj pedig verekedésig fajult.
Szerk;Posta S.