Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 3., szerda

Soha nem látott esemény történt !

Dolgozni akart egy  közmunkás ! A hír már magában is felháborító !

A halápi erdészet Újléta melletti erdejében két közmunkás szóváltásba keveredett egyik társukkal, aki – miközben ők reggeliztek –, munkához készülődve kapát kezdett élezni.

(Lehet hogy ő volt a sokat emlegetett "rejtett erőforrás" ?-A szerk.)
Szóltak neki, hogy azonnal hagyja abba. Amikor a felszólításnak nem tett eleget, előbb az egyik, majd a másik reggeliző is ököllel arcon ütötte a férfit, aki a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. 
A Debreceni Járási Ügyészség gyorsított eljárásban garázdaság vétsége miatt bíróság elé állította a két büntetett előéletű gyanúsítottat, akiket a Debreceni Járásbíróság jogerősen 15, illetve 25 nap elzárásra ítélt. Origo forrás.
(Ez aztán példás, visszatartó erejű büntetés !)

Szerk;Posta S.

Beindult a kampány Sámsonkertben is !

Sámsonkerti olvasónk (M.Sándor)  írja. 

" Ismét eltelt egy választási ciklus és mint ahogy annak idején már írtam sajnos be is igazolódott. Mármint, hogy a választások előtt a voksokért való küzdelemben mindig megtalálnak bennünket a jelöltek -mondanak sok szépet jót, mindig azt amit az egyszerű emberek hallani szeretnének- de utána ha pozícióba kerülnek négy évre eltűnnek, onnantól kezdve elérhetetlenné válnak és már nem is fontos a választók véleménye. (Hajdúsámsoni iskola átadása.)

Olyan hírről is hallottam már Sámsonkertben, hogy van olyan képviselő jelölt is aki arra sem méltatja az őt esetleg ajánlóit, hogy személyesen menjen el hozzájuk, hanem mást küld maga helyet voksot gyűjteni. Kérdezem én az ilyen emberre (?) hogyan lehetne rábízni településünk jövőjét?
Én még olyan embert sajnos nem találtam -sem a szűkebb, sem a "nagy"- a politikában aki nem a saját érdekeit nézné. 
Mondom ezt azért is, mert tisztelt "jelölt" hölgy(ek?) és urak akkor lehetne mondani, hogy önzetlenül akartok tenni a közért ha tevékenységeteket mindenféle díjazás nélkül úgymond "társadalmi" munkában végeznétek, nem pedig "megélhetési politikusként"!
Vagy ha már megállapítottak részetekre "tiszteletdíjat" arról jótékonysági célra önként lemondanátok.
Mert ugye a jelenlegi megválasztott képviselő testületnek is az volt az első dolga, hogy megszavazta -illetve megemelte- magának a "tiszteletdíjat".
Ennyit az önzetlenségről ! "
Szerk;Posta S.