Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. szeptember 4., csütörtök

Tüntetés

Minden erejével támogatja a budapesti KDNP azt civil tüntetést, amelyet vasárnapra szerveztek a Class FM rádió Üllői úti székháza elé. 
 Elfogadhatatlannak tartják ugyanis, hogy a kereskedelmi adó Morning Show című mű sorában, a gólyatáborban történt minapi nemi erőszak kapcsán viccelődtek.


A párt elfogadhatatlannak ítéli a "produkciót", amely szerintük olyan mértékű szellemi éretlenségre utal, amely már-már orvosi esetnek minősíthető. (Hangtár ITT
Bírálták azt is, ahogy a kritikák hatására a műsorvezetők reagáltak: a KDNP szerint kioktatóan, nyeglén és fennhéjázó stílusban. (ITT meghallgatható !)
A KDNP budapesti szervezete egyébként arra kérte a rádió vezetőit, hogy a műsorvezetők egyhavi bérét utalják át a megerőszakolt lány családjának, de azt is támogatnák, ha egyszerűen csak elbocsátanák a három rádióst.
Origo forrás.
Barta P.

"Éva " véleménye a 'Sámsonkerti képviselő jelöltekről ! ?

(Az utolsó másodpercekben lehet hallani.)
Szerk;Posta S.

Csak érdekességként...

Az igazságtartalmát mindenki maga döntse el !


Aki kíváncsi a folytatásra, itt megnézheti !
Barta P.

Folytatjuk !

Bár korábban tagadták az ilyen irányú terveket, elképzelési szinten már elkezdődött a dohánytermékekhez hasonló szabályozás kormányzati kidolgozása.

Mégis lesznek "Nemzeti italboltok"?
 
 „A mi programunk egyetlen szóban foglalható össze, és az úgy hangzik: folytatjuk.” (Orbán Viktor) 

Az eddig még csak elképzelés szintjén létező koncepciót véglegesítették, annak megvalósításáról pedig már el is kezdődtek az egyeztetések a piac szereplőivel – értesült kormányközeli forrásokból a  a Napi Gazdaság.
"Információik szerint a tervezetet a trafikokéhoz hasonlóan alakítják ki, tehát törvényi szinten rögzítik a szeszes italok árusításának szabályait. Az is biztosnak tűnik, hogy a dohányboltok monopóliumával megegyező módon jövőre kizárólag az erre létrehozott, az állam által előzetesen engedélyezett italüzletekben kapható majd alkohol.
Az alkoholárusítás jogosítványának szabályozása nem egyedi ötlet, Ausztráliában, Új-Zélandon vagy Kanadában már hosszú ideje nem kapható szeszes ital szupermarketekben, az ilyen jellegű termékekhez csak külön erre a célra kijelölt üzletekben (bottle és liquor shop) lehet hozzájutni. Európában elsősorban a skandináv országokban szigorítottak a hatóságok"
Szerk;Posta S.