Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. október 11., szombat

Meghalt a börtönben

Péntek este - eddig tisztázatlan körülmények között - elhunyt a szegedi Csillagbörtönben az az osztrák férfi, akit nemrég első fokon 15 év börtönre ítéltek egy motorosrendőr halála miatt. Az előzetes vizsgálatok a gyilkosságot kizárták, az öngyilkosságot viszont nem.
(Milyen érdekes egybeesés, hogy a cselekmény 2012. október 11-én történt, szinte napra pontosan két éve !-a szerk.)

Rosszul lett és meghalt a pénteken este a Csillagbörtönként ismert szegedi büntetés-végrehajtási intézetben egy nem jogerősen elítélt fogvatartott - erősítette meg az Origo kérdésére a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BvOP) sajtóirodája.
A rendőrség elsődleges helyszíni vizsgálata kizárta az idegenkezűséget, a halálesetet közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják. 
A büntetés-végrehajtás vizsgálatot indított az eset körülményeinek feltárására. Vagyis egyelőre az sem zárható ki, hogy a hummeres gázolóként elhíresült férfi öngyilkos lett. -olvasható a hir.24.portálján.
Thomas Robert Bindbergert hivatalos személy ellen elkövetett emberölés, intézkedést végrehajtó rendőr sérelmére, felfegyverkezve, folytatólagosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt ítélték el.
Barta P.

Igaz a mondás ?

A történelem ismétli önmagát?

Barta P.

Erősödik a kampány ! Jönnek a "Nyugodt hétköznapok" ?

A Nyugodt Hétköznapokért Polgárőr Egyesület csomagokkal vásárolja a "rejtett tartalékok" szavazatait Mezőkövesden. Nagyon nem örültek annak, hogy lebuktak. Mivel rátámadtak a sajtó munkatársára, így most csoportosan elkövetett garázdaság miatt nyomoz a rendőrség.

Youtube forrás
Szerk;Posta S.