Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. október 22., szerda

Sámsonkertiek figyelem !


ÉRTESÍTÉS
Értesítjük Hajdúsámson-Martinka és Hajdúsámson-Sámsonkert Tisztelt lakosságát és a jogi személyeket, hogy 2014. október 23-án (csütörtökön) a hulladékszállítás az ünnepre való tekintettel elmarad!
Helyette:2014. október 25-én, szombaton történik a hulladékszállítás.
A megszokott helyen az elszállítani kívánt hulladékot kérjük reggel 6 óráig helyezzék ki.
Hajdúsági Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Olvasói levél

"Felháborodva  és  szinte hihetetlennek tűnik, ahogy olvasom a hírekben az internetadó tervezetet, amit a gazdasági miniszter tett közzé tegnap délután !"-írja levelében T. Gábor olvasónk.

"Egy idióta talál ki ilyet 2014-ben, mikor a fél internet már full HD...Ez csak egy terelés, hogy csituljon a jó nép! Most belengettek egy ekkora mérvű marhaságot, hogy a Navos dolgokról, meg a kínaiak adócsalási botrányairól eltereljék a hétköznapi emberek figyelmét. aztán meg szépen emelkedni fog a net ára 700 forinttal, amit ÚGYIS A JÓ NÉP FOG KIFIZETNI mint a telefonadót meg a tranzakciós adót is! 

Közben a kínaiak a politikusainkkal és a korrupt Navosokkal karba öltve sunyin, jót röhögnek rajtunk és szépen talicskázzák kifelé az ezermilliárdokat az ország kasszájából. Végül is mi az a pénz nekünk, ugyan már...és jön ezzel a szöveggel, hogy csak kicsit fog fájni...csak az a baj, hogy sok kicsi sokra megy. Az emberek nem véletlenül lettek netfüggők, hiszen más szórakozást egyszerűen nem is tudnának maguknak megengedni. Mozi? Színház? Étterem? Miből? 
Lassan beáll a kérdőjelesek sorába az internet is...de nem baj, csak így tovább! Mert a szlogen megmaradt ! Hallgass a eszedre, szavazz a Fideszre ! Gratulálok ! "
Köszönjük a levelet. 
Barta P.