Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. november 13., csütörtök

Az igazi "Csokicső"

sakema

Magyarország (?) ma...

...nem szegénynek való "vidék" ?

Magyarországon, a Fidesz mintha elfeledkezett volna az ország egyharmadáról. Két intézkedés biztosan emelni fogja az élelmiszerárakat, amely a szegényeknek fáj majd a legjobban: az élelmiszerlánc-felügyeleti díj emelése és a fuvarozók költségeinek növekedése.
Ezek miatt az élelmiszerek biztosan drágulni fognak.
Országunkban immár 4 millióan élnek a létminimum alatt. Ezek az emberek sokkal nagyobb mértékben szenvednek egy esetleges élelmiszerár-emeléstől, hiszen szűkös forrásaikból még több megy el alapélelmiszerekre. Jövőre azonban a fentebb említett két intézkedés biztosan drágítani fogja az élelmiszereket: az élelmiszerlánc-felügyeleti díj emelése és a fuvarozók költségeinek növekedése.

Mindezeket árnyékában nézzük még meg a 2010 óta -tervezett- bevezetett adók listáját !
Eredeti írás; link
Szerk;Posta S.

Ez aztán égés...

Vida Ildikó, a NAV elnöke hétfőn bejelentés nélkül felbukkant az amerikai nagykövetségen, hogy André Goodfriend ügyvivőtől megtudja, miért tiltották ki az Egyesült Államokból.
Azt azonban eddig nem tudtuk, a jelenet mennyire komikusan zajlott le: Vida ügyesen elcsípte az éppen sétálni induló Goodfriendet, azonban megszólítani már nem igazán tudta, feltehetően mert nem beszél angolul. (?)

youtube forrás
Mivel a Hír TV töröltette a Youtubról a videót de itt még nézhető! 

 Frissités ! A Hír TV közzétette a teljes vágatlan videót,amely itt megnézhető !

A Hír TV felvételén jól hallható, hogy tolmácsot kér, de ezt a funkciót aztán a segítőkész riporter töltötte be. 
És Ő a NEMZETI ADÓ -ÉS VÁMHIVATAL első embere ! Mi kell ahhoz, hogy valaki NAV-elnök lehessen? Ha Vidának van angol nyelvvizsgája, akkor miért nem tud angolul? Ez azért álkérdés, mert ma már mindenki tudja, hogy Vida Ildikó politikai kapcsolatainak, nem pedig szaktudásának  köszönhetően lett NAV-elnök.

 Szerk;Posta S.