Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. november 19., szerda

A "normális" apa...

...szerint nem lehet elég korán kezdeni ! Szerinted?

Barta P.

Lehet, hogy téged is érint...

Az elmúlt időszak legaktuálisabb kérdése, a hitelekre járó visszatérítés, a jövőbeli fair banki szabályozás, valamint a devizahitelek kivezetésének mikéntje. Utóbbira, azaz a forintosításra vonatkozó menetrend is napvilágot látott a héten. 
A temérdek információ sokak fejében okozhat képzavart, ami nem is csoda, hiszen még hozzáértőknek is nehéz eligazodni és követni az eseményeket.
Ezen a linken kifejezetten a forintosítás szabályairól kapunk némi betekintést illetve értelmezést a bankmonitor.hu webszájt jóvoltából.
 sakema

A hülyeség csak nekünk fáj ?

Soma Mamagésa mindig is kendőzetlenül beszélt a szexuális életéről, és most sem hazudtolta meg önmagát. Közösségi oldalán arra biztatja rajongóit, írják össze szeretőik számát, mert a férfiak bennünk hagyott magjai negatív energiákat okozhatnak a lelkünkben.

„Az ősi mexikói asszonyok úgy tartják, hogy minden férfi, aki valaha belénk élvezett, egy energetikai szálat hagy bennünk, amin keresztül velünk összeköttetésben marad. 
Nyilván valamennyien össze vagyunk egymással kötve, de akit, akiket ezen a fizikai szinten is beengedtünk magunkba, még inkább. 
Úgy tartják, hogy az elválás után a férfi tovább csapolhatja az energiánkat (mivel mi vagyunk a kehely, a befogadó), amennyiben szeretetlenül gondol ránk. Ezek az energetikai lenyomatok viszont kitisztíthatóak.”
Soma szerint a megoldás az, ha összeírjuk szeretőink nevét, és egy spirituális eljárás keretén belül megtisztítjuk negatív energiáiktól a lelkünket. A közös szertartásra december 6-án kerül sor, mert aznap telihold van, így nagyobb esélyünk van a sikerre.
Aki szeretné Somával együtt megtisztítani méhe bugyrait, ne habozzon, lépjen a tettek mezejére, mert csak az első harminc jelentkező vehet részt a különleges szertartáson...olvasható az eredeti cikkben.
 Barta P.