Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. november 26., szerda

Olvasónk története a Sámsonkerti szódás üvegekkel...

"Hunati" rendszeres olvasónk egy érdekes és humoros írást valamint az ehhez kapcsolódó videót küldött magazinunknak. Köszönjük...
Íme:
"...az asszony hétvégén egy "remek" paprikás csirkét főzött abból a mélyhűtött csirke farhátból  amit az önkormányzati választások előtt- egyes pártok nevében- a kortesek osztogattak.
Örök "hála" nekik, mert ebből is látszik hogy "Magyarország jobban teljesít" !
A vasárnapi ebéd után gondoltam jó lenne egy fröccsöt inni abból a "kannás" borból ami még az "áprilisi kampányból" maradt, de nem volt itthon szódavíz. 
Megkértem hát a fiamat, hogy ugyan kocogjon már át a szomszédban lévő kisboltba , amely a mi utcánkban vasárnap is nyitva van, hogy hozzon két üveg szódavizet.
Na itt kezdődött a probléma...ugyanis egyik szóda sem volt hajlandó kijönni az üvegből, amit a mellékelt videó is bizonyít !


Fogtam hát őket és magam vittem vissza az üvegeket a boltba, ahol meglepődve hallgattam a boltos Juliska nénit, aki mondta, hogy a "nemzeti szódagyár" már tud a rasszista, antiszemita, náci szódákról akik nem hajlandók tudomásul venni, hogy a szénsav mennyiségét "alakították" az üvegekben "kétharmad" arányban ! 
Pontosan úgy mint kormányunk a választásokon a kétharmados többséget ! 
Pedig a szódavizeknek is mint mindenki másnak, tudomásul kell venni, hogy a 43% az  kétharmad ! 
De aggodalomra semmi ok, mert már készül rá a törvény,  hogy 43% az bizony mostantól kétharmad és ha a szódák ezt "tagadják" akkor bizony a "tagadásért" akár három év börtönt is kiszabhat rájuk a bíróság !
Így aztán a vasárnapi ebéd után kénytelen voltam "tisztán" meginni a "kannás" boromat, aminek hatására ez az írás született..."
Megosztotta;Posta S.