Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. november 30., vasárnap

Érdekességek az "ebola járványról"

"Egy egyetemi professzor állítja, hogy az Ebola egy biológiai fegyver, melyet az Egyesült Államok Afrikában tesztel, és a CDC (Járványügyi Ellenőrző és Megelőző Központ) birtokában volt a vírus szabadalma csaknem fél évtizedig. Miért van az amerikai kormánynak szüksége egy vírus szabadalomra?  A világnak ezt tudnia kell!

Nana Kwame írta:
"Az embereknek a nyugati világban tudniuk kell, hogy mi történik Nyugat-Afrikában.

Egyszerűen hazudnak!! Az 'Ebola' mint vírus nem létezik, és nem 'terjed'. A Vöröskereszt hozta a betegséget 4 bizonyos országba 4 konkrét ok miatt, és csak azokat érinti, akik kezelést és injekciót kaptak a Vöröskereszttől. 
Ezért a libériaiak és a nigériaiak elkezdték kirugdosni a Vöröskeresztet az országaikból, és jelentést tesznek a hírekben az igazságról.

Felvetődik a kérdés, Ha az Ebola valóban emberről emberre terjed, az ellenőrzött védőoltások terjesztése helyett, akkor a CDC és az Egyesült Államok kormánya miért engedi továbbra is a repülőjáratokat ezen országokba és vissza mindenféle szabályozás nélkül, VAGY ÚGY EGYÁLTALÁN?"
A tisztánlátás érdekében érdemes elolvasni.
Barta P.

Így télelején, egy jó hír ...

"17 év után véget ért a TV2 emblematikus műsora, a Napló november 29-én egy búcsúadással köszönt el a nézőktől.
A csatorna közleménye szerint a stáb sem szerette volna folytatni a munkát az adott feltételek mellett. "
Hivatkozás itt.

Vujity Tvrtko a műsor indulása óta részt vett annak elkészítésében szerkesztő-riporterként, majd műsorvezetőként. 
(Így most már soha nem tudjuk meg mi is volt a sapka alatt, bár nem is nagyon érdekes , mert szerintem ez a "sapkás" dolog csak  "én más vagyok mint a többség" szindróma. 
Vannak persze hasonló "kirívó sztárok" jelenleg is. Például  Takács Miklós [Szerinte Nikolas de ha már itt keresi a kenyerét és a magyar nyelvet használja, megtisztelhetné az országot azzal, hogy magyarul használja a nevét. ] ByeAlex, és Little G Weevil (Szabó Gábor) aki szerint ez a stílusjegye  link.
Szerk;Posta S.