Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 2., kedd

A "demokrácia" valódi arca...

Varga Viktor nevű "sztár" ismét bebizonyította, hogy az új Btk. 334. paragrafusa, a nemzeti jelképek gyalázásának tilalmáról szóló rendelkezés nem mindenkire vonatkozik. Bizonyítandó az alant látható -ismét szorgosan megtapsolt- nyilvános eseményen letolt nadrágban hencegő egyed számára, akinek ez jelenti a legjelentősebb "önmegvalósítást".
Ismerjük el, ez kell a népnek - egy hozzá hasonló ember show-jában éltethette magát ezzel a jelenettel:
– Varga arról kezdett el beszélni, hogy szíve szerint meztelenül érkezett volna a Kasza show-ba, hiszen mindig meztelen, ha teheti, de sejtette, milyen lenne a fogadtatás – lelkendezett a Bors online oldalán.
Ekkor jegyezte meg neki Kasza, hogy "én adok teret a törekvéseidnek, legyél bátran önmagad, és legnagyobb megdöbbenésemre egy percig sem hezitált: letolta a gatyáját!"


– Nekem tényleg nem fontos ez a dolog, a meztelenség – reagált az esetre Varga, mintha nem is a nemzeti jelkép meggyalázása lett volna cselekedetének mozgatórúgója.
– A meztelenség fogalma is egy hülyeség. Mindenki meztelen, így is születünk. Két üzenetem volt az akcióm­mal. Egy, hogy demokrácia van, így lehet mindenki fején korona, mint ahogyan én is azt viseltem. Kettő,  hogy lássák, jól vagyok, alkotok, koronát, zenéket és mindent, amit lehet, el is adok. (És sajnos ebben a mai aberrált világban szomorú, hogy van is rá vevő...-a szerk)
Szerk;Posta S.

Itt az új "Matolcsi bankó" !

December elsejétől a készpénzforgalomban is megjelenik az új tízezer forintos bankjegy, széles körű elterjedése azonban csak 2015 folyamán várható - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
Az új bankjegyek mellett a jelenlegi tízezresek is forgalomban maradnak, bevonásukról a jegybank később hoz döntést.


Miért is van szükség a régi lecserélésére? Sok emberben felmerül a kérdés,  talán csak nem azért, hogy Matolcsy György Huba aláírása lehessen rajta?
Természetesen az indok az, hogy a régi tízezer forintos bankót hamisították leginkább.  De vajon hány milliárdba kerül ez nekünk adófizetőknek az új bankók nyomtatása? Erről nincs hír !

Szerk;Posta S.