Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 5., péntek

Börtönben a kutyagyilkos !

Jogerősen nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Hajdúböszörményi Járásbíróság szerdán gyorsított eljárásban azt a hajdúnánási férfit, aki késsel elvágta a szomszédja kutyájának a nyakát - közölte a hajdú-bihari főügyész az MTI-vel.
 Pocsai Edit elmondta: a 19 éves vádlott november 6-án Hajdúnánáson egy társasház udvarán a szomszédja 6-7 hónapos kutyájának a nyakát késsel úgy vágta el, hogy az állat gégecsövét is átmetszette. Tettét az váltotta ki, hogy a kutya a férfi ablaka alatt felhalmozott szemétben keresgélt élelmet, és eközben széthordta a szemetet. 
Az állat elvérzett, a bántalmazást követő napon pusztult el - ismertette a főügyész. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését. A Hajdúböszörményi Járási Ügyészség bíróság elé állította a jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő férfit. A vádlottat szerdán gyorsított eljárásban nyolc hónap végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte a bíróság - jelezte Pocsai Edit.

Forrás;link
Szerk;Posta S.

Az olvasó véleménye...

Egy alapjaiban minden lényeget összefoglaló megjegyzés érkezett az Olvasónk története a Sámsonkerti szódás üvegekkel... című bejegyzésünkhöz Molnár Lajos olvasónk részéről.
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe akár egyetért az írás valóságtartalmával, akár nem.

Így kezdődik: "Tényleg "fantasztikusak" a Fidesz teljesítményei.  Az ország tényleg egyre jobban teljesít. 
Egyre több a hajléktalan, a lakosság 1/3-a mélyszegénységben él, a középosztály tagjainak jelentős része lecsúszott az alsó részbe, a nyugdíjemelés egyre kevesebb (hivatkozva a rezsicsökkentésre, ami kevesebb, mint a néhai nyugdíjemelés) , a bűnözés sosem látott mértéket öltött, nemzetközi megítélésünk a béka...." a folytatás ITT olvasható !
Véleményeként egy linket is csatol hozzá.
Szerk;Posta S.