Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 7., vasárnap

Ennyire le és hülyének néznek ?

"- Én vérfideszes vagyok/voltam, soha senki másra nem szavaztam! Ismernek sokan a környéken, tudják mit gondolok, agitáltam szavazásra embereket eleget. Most meg leshetem amit művelnek!"

"Tegnap sikerült beszélgetni valahol Kelet-Magyarországon egy vidéki trafikossal, akitől kiábrándultabb és elkeseredettebb embert én még nem láttam. 
A keleti régióban vállalkozni nem az a kifejezett kéjmámor akkor sem, ha a trafikkal párhuzamosan élelmiszer boltot is visz a tulaj. A választásokra felpumpált közmunkás létszám rég a múlté, az egymillió beígért munkahely csak álom, így a településen lévő fizetőképes kereslet alulról súrolja a bányászbéka seggét. 
Az elnyert trafik koncesszió jó dolog, de így pont a semmire elég. Kettejüket nem tartja el a biznisz, emberünk felesége a pár tíz kilométerre lévő nagyváros egyik bevásárlóközpontjában melózik napi tíz órában, és még nem tudja biztosan, a munkahelyét vagy csak az átlagosan egy hónapra jutó két vasárnapját és az érte járó 6300,-/nap bérét veszíti el,"... folytatás: link
Szerk;Posta S.