Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 8., hétfő

Ami a közmédiából kimaradt !

 Olaszliszka Debrecenben ?
Ágoston Tibor közölte, a napokban eljutott hozzá egy információ, amely szerint a Derék utcán, a szervizúton egy hölgy elsodort autójával egy hét év körüli, cigány származású fiút, akinek kisebb sérülései keletkeztek, ám a gyermek 8-10 fős családja az utcára vonult, és súlyosan bántalmazták a hölgyet,valamint a vele lévő idős édesanyját is !
A képviselő hozzátette: “információm szerint azért nem történt komolyabb baja a hölgyeknek, mert a rendőrség éppen a közelben tartózkodott, majd nagy erőkkel vonultak a helyszínre”.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendelkezésre álló adatok szerint december 2-án, 16 óra 40 perc körül a Derék utcán, a belső szervizúton közlekedett egy személygépkocsi a Kishegyesi út felől a Vincellér utca irányába. 
A Derék utca 14. szám előtt egy kisfiút a személygépkocsi elsodort. A gyermek könnyű sérülést szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.Az intézkedő rendőrök a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a baleset részeseit is meghallgatták, melynek során rendőri intézkedésre okot adó körülmény, információ nem merült fel.(?) A körülményeket a rendőrség vizsgálja – áll a közleményben.

A teljes, részletes írás és a balesetben szereplő hölgy levele amelyet a  képviselőnek írt ezen a linken olvasható !
Szerk;Posta S.

Veni, vidi, vici

A  Való Világ 7 lakóinak "kimagasló" intelligenciája. 
(Igaz, ehhez a műsorhoz nem is kell.)

A párbajozni kényszerülő Zsu a villalakóknak rendezett vetélkedőn folytatott felejthetetlen eszmecserét, mégpedig Renivel. A "Veni, vidi, vici!" VV Zsuzsa szerint a very szóból kiindulva valami angol lehet, de Reni felvilágosítja, hogy nem, ez latin, majd az tippeli: "Ahogy lesz, úgy lesz".


Zsu szerint valami olyasmi lehet, mint a Jó étvágyat! Reni szerint latinul a nagy bölcsességeket szokták mondani, így lehet a "Győzzön a jobb!" is. "Itt a lét a tét?" - kérdezte végül Zsu, mire Reni azt válaszolta, legyen ez a megoldás. Vicces lenne, ha valamelyikük nyerné meg a valóságshow-t, és utána kiszaladna a száján: "Jöttem, láttam, győztem."


Egy másik  villalakó a Fanni is hihetetlen "értelméről" ad tanúbizonyságot, ami már a műsor készítőinek is feltűnt, hogy ha a lány nem kontaktlencsét visel, akkor szemüveget hord, és abban is alszik. 

Hogy miért? A választ az RTL2 honlapjára tették ki: "mivel az orvosa azt javasolta, hogy ha nem visel kontaktlencsét, mindig hordja a szemüveget, ezért a szófogadó Fanni éjszakára sem veszi le azt". 

Barta P.