Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 11., csütörtök

Aktuális humor...

Ha a környékünkön élnének cápák...

 

sakema

Magyarországon, igenis NINCS cenzúra... !

...vagy talán egy "picurkát" mégis?

„Előzetes a Szilveszteri Rádiókabaréból... illetve nem! Ezt a jelenetet ugyanis felvenni sem engedték – tudjuk, milyen okokból" – írja Varga Ferenc József weboldalán arról a felvételről, melyen Aradi Tiborral és Vida Péterrel parodizálják ki Goodfriend fiktív látogatását a NAV-nál.

„Mindenki retteg, félti az állását, egyedül én vagyok olyan hülye, hogy vicces, politikai vonatkozású számokat írok. És hogy ne menjen kárba, megkértem Vida Péter és Aradi Tibor barátaimat, vonuljunk félre, és olvassuk össze a jelenetet, ami André Goodfriend a NAV-nál tett látogatását örökíti meg. 
Közönség nélküli, telefonos rögzítés, de talán sokakhoz eljut."
A jelenet Varga Facebook oldalán  itt meghallgatható !
Barta P.

Luxus, de miből ?

Kommentár nélkül !

sakema

Választások előtt; osztogatás utána fosztogatás?


"Az arányos közteherviselés érdekében (?) az M0-s egyes szakaszai és a teljes M31 kivételével megszűnik az idei év végéig még ingyenesen igénybe vehető szakaszok díjmentessége" - közölte a tárca.
Az NFM közleménye szerint a januártól egy-egy megye díjköteles útjait újfajta, éves e-matricákkal is használhatják az autósok, amelyek ötezer forintba kerülnek majd.
"A személygépkocsik a korábbi jogosultsági kategóriák szerint is változatlan áron vehetik igénybe a fizetős gyorsforgalmi szakaszokat. A fejlesztési tárca a vasúti és autóbuszos helyközi közösségi közlekedés tarifáiban sem tervez emelést" - tudatta a minisztérium.

Budaörs polgármestere máris nyilatkozik: „Teljesen nyilvánvaló, hogy mindenféle egyeztetés és hatástanulmányok nélküli, kétségbeesett ötletelés folyik ismét, hogy pénzhez jusson a költségvetés” – fogalmazott közleményében Wittinghoff Tamás.
 link
(Sok kicsi sokra megy. Lehet sorolni az adókat, ami csak egyet nézve közülük nem sok. PL: internetadó,-közben visszavonva- tranzakciós adó, betéti kamatok (már akinek vannak) utáni különböző adók, ja és a 27% ÁFA -ról, benzin jövedéki adójáról még nem is volt szó. 
Aztán jönnek majd az Önkormányzati helyi adók, mert az Önkormányzatnak is fent kell tartania magát és ki kell fizetni az saját polgármesterének (link) és képviselőink több százezres, vagy még talán milliós havi juttatását is. 
De azért az igaz, hogy az M0-son - ami eddig azért volt jó mert gyorsan keresztül lehetett menni Budapesten, ezáltal csökkentve a gyűrűn belüli forgalmat, - most majd kevesebben fognak menni ami által a nem fizetős utak forgalma jóval nőni fog.-a szerk.)
Szerk;Posta S.