Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2014. december 14., vasárnap

Tévedni "emberi" dolog... ?

De te elhiszed, ha a Hír Tv azt mondja, idén Karácsonykor harminc fokos meleggel beköszönt a nyár?

Nagy Emília, pedagógus Fotó:

Ezen a héten  mélyre ásta magát a HírTv a hírfolyamokban,-olvasható a hvg hírportál oldalán. 
Egy, a kormányellenes tüntetésen felszólaló személyt akartak lejáratni, így találták meg Nagy Emília pedagógust, akihez (természetesen engedély nélkül) be is törtek az iskolába, és diákjai szeme láttára szembesítették csalási ügyével, amelyben eljárás folyik ellene.
A tanárnő nem volt szívbajos, és elküldte a tévét, ám azt azért sejtette, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. 
Ám mivel abban azért biztos volt, hogy ellene semmiféle eljárás nem folyik, egy kicsit kutakodott az interneten. 
Kár volt a HírTv-nek kihagynia ezt a lépést: így ők is kideríthették volna (ha akarják egyáltalán), hogy egy másik Nagy Emília járkál csalási ügy miatt bíróságra. 
Ezek után érdemes lesz gyanakodni: ha a HírTv szerint idén Karácsonykor kezdődik a nyár !
Barta P.

Karácsonyi örömhír

Hónapokra kivonja magát a forgalomból Varga Viktor. A "híresség" az FLPTV-nek adott interjújában árulta el, hogy Ázsiába utazik, mert új lapot akar nyitni az életében. Az énekes azt tervezi, hogy egy hálózsákkal és bőrönddel nekiindul Thaiföldnek, és onnan utazgat tovább. 
Reményei szerint ez idő alatt képes lesz újra "megtalálni önmagát", és Magyarországra már új emberként fog visszatérni. (...és a gond itt kezdődik, mármint hogy visszatér.-a szerk.)

A zenész (?) mögött valóban nehéz hónapok állnak. Először szakított szerelmével, Cinthya Dictatorral, majd nemrég hatalmas botrányt robbantott ki -erről mi is beszámoltunk-, amikor Kasza Tibor műsorában letolta nadrágját és a magyar korona másolatával a fején pózolt.
Szerk;Posta S.